Pribera sa za antikoncepcii?

misela

Beriem regulon, tri roky...ked som zacala brat prvy krat nepribrala som ani deko, po roku a pol som prestala s istych zdravot.dovodov a potom som znova zacala asi po pol roku a pribrala som 6 kil behom mesiaca/ mesiaca a pol. Takze ta ista HAK, ta ista zena a uplne odlisna reakcia...tam jednoducho zalezi na mnoho faktoroch. To vam povie kazda gynda, ze ziadna znacka nezaruci ze to bude bez problemov.

mooo

aj aj bereim Chloe a teda pribrala som ... teda nevm ci z toho ,, tiez rada jem :) ale zeby som mala mensiu chut nasex to nie... prave naopak ;)

marisssa

ja som brala najprv Diane35,kvoli pleti,neskor mi predpisal Chloe,je to novinka,no podobna Diane35 a o polovicu lacnejsia.priberat priberam, ale ani netusim, ci z hak,velmi rada jem:-) len som casto naladova, co pripisujem hak a nemam tak casto chut na sex,ako by si prial moj priatel:-)

poliewoocka

Z hak sa "pribera" preto,lebo moze zadrziavat vodu.A estrogen je znamy tym,ze spomaluje metabolizmus.Je to zensky hormon odpradavna urceny na to,aby sa na zenu nabalovalo viac tuku,ktore chrania v pripade tehotenstva plod a poskytuju dostatocne mnozstvo zasob pre pripad krizy.

micacica

a doslo vam baby niekedz ze mozno z tej antiky nepriberate len to na nu zhadzujete, ja jem normalne ako predtym a vobec som nepribrala""" / individualne"""tu ide o genetiku / ak mas byt ,,silnejsia,, po rodicoch tak budes a ani HAK ti nepomoze ku chudnutiu alebo naopak

monikaaa

mala som i yasminelle aj yadine,lindynette,regulon no jednym slovom vsetko co sa da...... noooo a pravda tie naj su yasminelle a yadine ale tiez som z toho nepribrala ani neschudla nic....tak mi bolo uplne zbytocne to uzivat za tie peniaze.chudobna teda niesom ale aj tak....kedze som chcela nieco normalne a hlavne nie predeazene a mam sklon k priberaniu z antikoncepcie skusila som cerazette.obsahuju len 1druh hormonu gestagen a ten druhy estrogen hnusny neobahuju:)sice sa musia brat vkuse a vedlajsi ucinok skoro ziadna menstruacia,co je podla mna plus:)ale som nadmieru spokojna.ziadne kila navyse ziadne vedlajsie ucinky,nevolnosti dokonca ubudli kg a normalna cena:)

sedmikraska

ja som pribrala z trojfazovej- trojfarebnej, ale tak ako som rychlo pribrala, tak som aj schudla a ked som zmenila na klasicku, tak ziadna zmena uz neprisla

jarka43

Po niektorých anti sa naozaj môže priberať. Najlepšie poradiť sa s gynďáčkou. Tu sme sa o tom bavili vo fóre:
-odkaz odstránený-
a
-odkaz odstránený-