Ahooojj som spriatelom vyse roku a este ani raz ma sex nevzrusoval...So sexom sme zacali po treto mesiaci vztahu ale mna to nevzrusuje doteraz..Myslela som ,ze to bude take len na zaciatku ale ja som orgazmus nedosiahla doteraz...Bolo to take vzajomne ze ja som prisla o panenstvo a on o panictvo...a Asi nemame obaja vela skusenosti asi to bude aj tym..ale ja ho lubim a nechcem mat sex s niekym inim aj ked mi to tak navrhol ze to tak moze byt ale nechcem to tak ved to je uplne ten najhlupsi navrh aky som kedy dostala...Ale aspon viem.ze ma lubi...Lebo sme z toho obaja iba deprimovany.:(..Prosim pomozte nam..Neviem dosiahnut vaginalny orgazmus iba vlastnou masturbaciou moj priatel sa spravy a ja ostanem neuspokojena a je mi z toho na nic som iba zbytocne nervozna:(Pomooooooc
Bez orgazmu?A preco:(
Lucka:...Neviem kedy to prislo u Teba..ale u mna je to na takej baze ze mam problemy s vajecnikmy vyse troch rokov a poniektori tvrdia ze to moze byt tim..:(..A po dalsie...ini tvrdiaze to nezazili s prvym partnerom takze neviem tiez:D...Ale svojho nechcem podviest..aaaj ked niekedy mi uz fakt sibe a myslim na to ake by to bolo s inim:D.Si fajn fakt holka..tak ti to prajem a tesim sa s tebou ze to mas:))
myslis ze u mna to bolo hned na pprvykrat? ale kde, zo zaciatku sa mi milovanie ani nepacilo....,a ja len nechapem preco sa tym ludia tolko zaoberaju, radsej by sa mali porozpravat s partnermi a skusat co je pre koho dobre, a nerozmyslat len nad tym...
Ja mám 20 a priateľ 25.Tiež ma ešte nespravil do štádia orgazmu,ale som trpezlivá..aj keď sa spraví hneď..Takže vydrž,cvikom a časom to príde.:)
mozete mi niekto vysvetlit preco sa stale zaoberate tym ako a kedy sa da orgazmus dosiahnut a preco vy nie? milovanie nie je len o orgazme....., treba si ho uzivat a necakat len na orgazmus......, ja s nim nemam problem, a najlepsi orgazmus dosiahnem vtedy ak sa nezacnem milovat s myslienkou ze musim dosiahnut orgazmus za kazdu cenu...., to je hlupe
su zeny co nemaju orgazmus ani klitorialny, ked sa robia same a ty sa stazujes? ukaz mu ako si to robis sama a nech sa podla toho uci....ps: spravi je s I nie Y...
Boze dievca,v jednej teme pises ze mas 16,v tvojom veku by ta mali trapit znamky v skole a nie ze si nedosiahla vaginalny orgazmus.ale ako nic v zlom,len si myslim ze preto ta to tak nevzrusuje lebo este mas malo rokov a obaja ste neskuseni