Ahojte,mozem sa opytat ci mozem otehotniet ak beriem antikoncepciu a s priatelom sa milujeme tak,ze najprv do mna vnika bez kondomu a ked je uz pekne tvrdy,tak si nasadi kondom a milujeme sa az do konca.
Je to mozne?
Prosim len normalne odpovede.dakujem
Prosim normalne odpovede
v tomto dnesnom svete nie je nic 100perc.!!!niet sa co cudovat..neviem,kolko mas rokov,ale asi malo,ked beries babo ako tragediu.
Milujem ked niekto napise,ze ziadna antikoncepcia nie je 100%,potom mam pocit,ze aj ked beriem antikoncepciu a pouzivame kondom otehotniem.
dslkfja-ved to iste som napisala aj ja..mas uplnu pravdu!
Ak berieš pravidelne hormonálnu antikoncepciu,kondóm nie je treba. Ak robíte len s kondómom a idete druhýkrát je to možné,že by si mohla,pretože môže nejaké sperma ešte zostať
Ty trubka ty asi nemáš moc skusenosti so sexom.Samozrejme že môžeš otehotnieť.Nič neni bezpečné.Su také baby ktore valia sex na plno bez ochrany a neotehotnie ale su take baby o ktorych sa obtru len trenky a ostanu tehotné.Ani jedna antika neni na 100% tak si dávaj sakra pozor
otehotniet je niekedy tazke aj ked sa chce taze sa neboj ze ked ho len do teba da tak budes tehotna to by sa tam musel vystriekat a ani potom by si nemusela byt tehotna taze sa nicoho neboj
Beriem antikoncepciu pravidelne a aj v tu istu hodinu niekedy hodinu skor,neskor.
Myslite si,ze ak budeme pouivat od zaciatku milovania kondom a aj beriem antikoncepciu je to istota,ze neotehotniem a mozem sa milovat bez strachu?
miso-a ako si mozes byt taky isty, ze sa spoliehas tak len na kondom??!!kde beries tolku istotu, ze sa vobec nic nestane?!ved pri kondome sa moze vselico stat,to hadam nemusim vymenovavat!
Ano kludne sa mozes takto milovat. Ja pouzivam vzdy len kondom a moja priatelka neberie ziadnu HAK, s tym rozdielom ze ja ho mam od zaciatku styku.