Ahojte,
potrebobovala by som poradit nejake prekvapenie pre priatela,ktore by bolo romanticke a mile.
Budem rada ak mi napisu aj chalani co by ich velmi potesilo a prekvapilo.
Ja som mala na mysli piknik,jahody,sampanske,dobre jedlo,ale neviem este ake.Napisala by som mu o kolkej a kde sa stretneme a tam by som uz cakala ja na deke so sampanskym atd.
Potesilo by Vas to chalani?
Poradite mi nieco pekne co ste uz sami zorganizovali alebo Vas tym niekto prekvapil?
Dakujem za pomoc
Romanticke prekvapenie
Skus urobit krasny vecer...ty,v krasnom pradle,cely byt-podla moznosti-po podlahe,na nabytku...proste vsade rozlozene cajove a ine sviecky,fajne jedlo,myslim nejaka drobnost podla toho,co ma rad,nejaka sladkost,alebo ak uprednostnuje slane,tak nejaku specialitku,navrhni mu spolocny kupel,nejaky aromaticky,potom ho pekne vymasiruj,sprav mu aj reflexnu masaz chodidiel.Takto bude pekne uvolneny a ktovie,na co bude mat chut dalej:D
Mozete mi napisat nejaky chalani,co maju viac ako 25 co by Vas potesilo?
Ved nechcem sexi prekvapenie a milovanie len nieco mile.
To by skor potesilo babu - piknik na deke so sampanom a jahodami, takze pokial nie je buzerant, tak je to velmi dievcenske...Je to tvoj priatel, nie nas, ako mame vediet, co sa mu paci? Daj si sexy spodnu bielizen a kup mu to, co ma rad, to uplne staci:)
Poradite mi?
ja nepatrim medzi tych romantikov, tak si musis pockat na ostatnych, snad ti poradia:-)
Ja viem,preto chcem vediet Vase nazory a napady.
ak priatel nieje romantik, bude to skor trapne ako romanticke:-)))