som chlapec a mám 17 rokov :D ... Chcem sa opýýTaaaŤ,bol som pri kožnej s pletou a predpisala mi najprv mydlo DoVE sulfotion a nejaku vodičku INDERM ... velmi to nezaberalo len to mydlo zaberalo s tej vodičky sa mi robili take male vyráážky ... potom som šiel po týždni na kontrolu a a predpíísaLaa mi antiibiotiká..dosť draheee...akné sa mi už nerobi a tie flaky pomaly miznuu..len ma tráápi jednaa vec ešte.............................................. .....na čele sa mi spraví cez den podkožná vyráážka niekedy aj 2 alebo 3 ale nikde inde len na čeleee..obmedzil som stravu ..... ale neviem či to nebude chyba v tom že si umývam pleť len ladovodou vodooou aj ked zmýývam mydloo tak len ladováá vodaa .... nemal by som si letnou zmýývať....lebo rano si dam to mydlo DOVE sulfotion na noc to isTééé a ešte puuDeer to povedala kožnáá ... ale cez noc nič nove len stare miznee..ale cez den ked si rano umyjem len tým mydlom tak cez den tie podkožné sa mi spravia tak može to byť tou ladovoud vodoou???? poradteeeeeeeeee ... skusim sa asi letnou alebo teplou alebo akou by sa maloooo?????????????????????????????pííšete pprosíím :))))))))
otáázočka ohľadom pLeTiiii ... pííšTeeee :)))
preco nekladies tuto otazku koznej??haa??a co je to ten dove sulfotion,co to obsahuje??to ti akoze predpisala kozna??nejaka novinka??
lolito a u psychologa si este nebol?ty budes mat stale nejaky problem,to si sa tu nazakladal tem hm?ale snad z toho vyrasties...
a stravu obmedzovat nemusis,hlavne sa zdravsie stravuj
pane boze sak to sa po tebe citat neda sa nauc pisat normalne alebo mas snad alzaimera ze mas tak poismo roztahane?!?! a na tu plet, mno skus skinoren