Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Testy pre ucebnicu New Headway?

Aida kov

Ahojte nemate nahodou testy New Headway Intermediate.. modra kniha je.. surne by bolo.. dakujem vopred..ked daco tak na kovacs.aida@azet.sk .Diky

anita20615

Počúvajte nemá niekto testy pre New Heaway Pre-Intermediate???ked áno, vtedy neviete mi poslat???je to velmi dolezité aby som mala, lebo ja z angliny nič neviem, vopred dakujem, email : anita20615@azet.sk

Dakujem, :D

Paťuššik

Ahojte.. prosím vás pekne nemá náhodou niekto z vás testy pre New Headway Pre-Intermediate the THIRD edition? Bola by som veľmi šťastná ak by ste mi ich poslali..vopred ďakujem :)na mail :)

simčatko

keby niekto chcel mam testy na NEW HEADWAY PRE-INTERMEDIATE the TRIHD edition.. napiste na cumlicek 2323@azet.sk keby nieco :)

karki:D

sewas Monulienka,keby si mi poslala test z 8 lekcie kniha pre intermediate,tak ja ho vyplnim s kamosom on vie supis po angl. a ti poslem zajtra...

Monulienka

no ja mam testy na knihu.. new headway.. pre-intermediate.. ked niekto chce nech napise na e-mail- monuliiiiiienka@centrum.sk.
ale su to len testy a ja potrebujem odpovede ak neikto sa najde co za test by vyplnil odovede tak dam . piste.dakujem