Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako dokopať priateľa k urologovi?

Príspevok v téme: Ako dokopať priateľa k urologovi?
krasolienka

Pradte mi ako ho mam tam dokpat. Dostala som od neho mikozu. Odvtedy sexujeme aj s prezervativom. No mesiac dozatu sa stalo, že sme nemali a 2-3 krat sme išli na ostro. A mam to naspať! On povedal, že tam pojde, že ako všetko ok, ale stale sa k tomu nema...Nechcem ho vydierať, že ked tam neojde, tak mu nedam a podobne veci...

maalag

Iste helka, keď mu bude niečo chýbať, tak pôjde tam, kde to dostane. To Vaše operovanie so škatuľou nemáva vždy pozitívne účinky :-)

helka

to vobec nie je vydieranie, ak sa chces chranit.. ide o opodstatnenu vec.. a skor sa ktomu urologovi vyzbiera, ked mu bude nieco chybat.. jednoducho to nemoze od Teba chciet

xxxx

tak predpokladam ze si muz samozrejme typicky predstav si ze minimalne 80 percent nasich problemov zapricinujete prave vy to ti povie kazda zena kazdy lekar moj tam mojho partnera poslal tiez takze aj je tu niekto iny tak rozhodne ty

maalag

Nezávidím Tvojmu patnerovi. Mať takú kravu, ako si Ty, to musí byť ťažké. Ty máš mykózu a partner má ísť k urológovi.Ako si prišla na to, že si ju dostala od neho? Bola si vôbec u gynekológa? Si vôbec normálna? Na jeho mieste by som Ťa už dávno kopol do ...

dr.jajbolí

Podľa mňa, keď on nie je ochotný sa liečiť, tak choď ty na gyndu a povedz o probléme lekárovi. On vypíše lieky, ktoré je treba, aby ste obaja užívali.
Ešte je aj taká možnosť, že kúpiš v lekárni sterilnú fľaštičku, nech sa do nej vyčúra a treba odniesť, nech pozrú aj moč aspoň s tým papierikom, resp. pošlú do labáku na kultiváciu.

Martin_242

No pardon, ak by som vedel, že partner má pohlavne prenosnú chorobu, určite by som s ním nesúložil dovtedy, kým sa nevylieči.
A keďže ako vidím nemá o liečbu záujem, bude musieť začať žiť v celibáte.