Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

posilka

jancecka

vieš, ja sa nedokážem v jedle obmedzovaťm, ja milujem sladké, aj rezne a rôzne majonézové šaláty a mám sa celý život obmedzovať toto nesmiem toto nesmiem? to ma nebaví, a cvičenie ma chytilo za srdce, perfektne sa tam odreagujem, možno raz príde čas, ked riadne priberiem a budem musieť aj trošku jedla obmedziť ale zatiaľ to tu nie je, ty si odkiaľ?

jancecka

tak dosť, ale nechodím každý deň, niekedy sa mi podarí aj tri krát týždenne, a niekedy len raz D: a nikdy necvičím viac ako hodinu a pol, jednoducho nevystáva mi čas a ešte musím aj do posilky dochádzať nejakých 20 min, nie vždy mám k dispozícii auto, no nevýhoda dedín, ale cítim sa dobre, mám viac síl. Chodím snáď aj pol roka ale stravujem sa ako pred tým čiže sladké a mastné a nezdravé :D

jancecka

tak na váhe nechudnem ale je mi to jedno, akú mám váhu, hlavne ako vyzerám, no cítim že sa mi spevnila prdel aj stehná a z brucha som 2 cm zhodila ale chcem viac a nejde to, len tá slaninka mi ostáva tvrdšia :D ja to totižto robím zle :D ha ha, to je vtipné budem ako zora czoborová, fuj

jancecka

aha, ty kokso ja to robím teda opačne :D chcem zhodiť z brucha a chodím na stroje a dávam si najväčšie záťaže ake dokážem zvládnuť, a to sa mi vlastne mení tuk na svaly ale objem ostane taký istý? do prčic D:

kyblik

ak chcete schudnut tak celkovo a ak chcete objemovo zmensit niektore partie tak jednoznacne aerobine cinnosti- bicykel, orbitrek, beziaci pas,...ak teda chcete posilku:)
mozte pridat aj stroje ale s najmensimi zatazami ak si date velke, rastu svaly a zvecsuje sa vam tym objem

jancecka

to by aj mňa zaujímalo, chodím tiež do posilky a tieto problémové partie sa snažím vytvarovať. Ale čo ak cvičím na nesprávnych strojoch? Tak raďte :D