Krasne stihle litka

Príspevok v téme: Krasne stihle litka
ivanka83

Ahojte vsetci, viete mi niekto poradit nejaky cvik na stihle litka. Zial stavba mojich litok je dost siroka, no verim, ze mi poradite nejaky cvik, ktory mi pomoze na zostihlenie. Viem, ze so strukturou nic nenarobim, ale viem, ze trosku zostihlit by sa dali:)Moj snubenec ich ma krajsie ako ja a to som zena:)))))))))))))))))))

MetallicA

bibiana naozaj máš pravdu, lepšie mať hrubšie nohy ako žiadne alebo byť na vozíčku dáka. len si to treba uvedomiť a dobre popremýšľať nad tým. Naozaj opätky zdokonnalia trošku naše nohy v kráse:)) A je nás dosť veľa takých čo majú stehná alebo lýtka silnejšie, veľa som videla krásnych mladých žien, ktoré mali tiež hrubšie stehná a vôbec to nevyzeralo tak zle, lebo tváre mali zase veľmi pekné. A tak radšej mať tučnejšie nohy ako veľkú riť alebo brušisko ako sud nie?

bibi123

baby-z lytok sa cvicenim schudnut neda, lytka su dane genetikou a neda sa s tym nic moc robit, prave cvicenim a rastom svalov este viac zmohutneju. Vazme si, ze mame zdrave nozicky, ze nas odvezu, kam len chceme a lubme sa take, ake sme:O))) ale mozte sa snazit ich zjemnit vyssim opatkami, ktore napnu a predlzia nohy...

anininka

ja som citala niekde ze sa mam davat na spicky ako baletka niekolko sekund vydrzit a znova... no nato som dost leniva tak pri telke ked sedim tak sa snazim natahovat spicky no je to akoby baletka v sede (blbo to znie),ale mne to pomaha :)

MetallicA

ja cvičím skoro každí deň, no teraz už len 2-3 razy zumbu. Neviem odmeriam si lýtka, ale cítim také napätie a mám ich veľmi pevné. Aj predtým som mala vždy ale to som musela denne sa bicyklovať a skákať na švihadle! Behanie oproti tomu nič nebolo.

Naty0014

Ja chodím asi mesiac do posilovne a chcela som si spevniť lýtka,ale namiesto toho mi len zhrubli, takže cviky na lýtka moc dobré nie sú... Lepšie je skôr schudnúť a možno to viac pomôže..:) ale rozhodne nie veľa cvičiť. :)

MetallicA

mne zrhubli z cvikov ako to prešupávanie na lýtka a aj stehná mi z toho,kvôli svalom samozrejme....takže netárajte daktorí:D
a jasminela.....vraj krémiky:D sa spamätaj tie na nič nepomáhajú ani proti vráskam nieto na zoštíhlenie lýtok:D zrovna dneská ešte aj som videla v katalógu prsteň na chudnutie, nato by si čo povedala?:D

LuLuCinka2093

lebo ja mam tiez taky problem mam vysku 166cm vaha 53 kg a lýtka az 38cm-obvod
vypadá to hrozne..a neviem co s tým mam robit

lucii

najucinnejsi cvik na lytka je ako to tu uz niekto pisal v stoji sa presupni na lytka hore a dole ja to pravidelne robievam kazdy den 5 min vkuse a poviem ti som nenormalne spokojna so svojimi lytkami ako nikdy:DDD