Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
a podla coho si vyberala doktora teraz? urcite si mala strach sa len tak hocikomu zverit po takych skusenostiach
No hlavne ze teraz uz ho mas pekny a si spokojna...
neviem ci zalezi ze su krciari, napr. Kostal je primar chirurgie ruky. myslim ze to skor zalezi od skusenosti.
vies na to ze som bola po kompletnej septorhinoplastike,to bolo otrasne,co sa tyka vonkajsieho vzhladu,urcite mi daju za pravdu babky,ktorym som poslala fotky.
no podla brozmana dost.nezalovala som ich,ved oni ani niesu plastici,ale iba krciari,tak to sa dalo cakat.uz je to za mnou.
jessica:
fakt? a velmi? zalovala si ich alebo tak?
kocky,tak toto uz je 1000ci prispevok,ale aj tak nemame na silikonky:)))
zuzka bluzka,dodrbali ma v ziline.
nynca:
urcite ti ho spravia pekne, povedz im predstavu....
ja som mala hrbol a taky dlhsi, proste vsade kade som chodila si ma mylili s adelou:). ten hrbol dal prec, cely mi ho zuzil a skratil, takze mam idealnych 110 stupnov...dokonca mi ich merali na operacke s uhlomerom, sranda
Jessica:
a kde ti ho pokaslali?
prisli ti vsetky alexis?mne vysekaval bocne kosti,posuval prepazku a upravoval chrupavku,vlastne iba opravoval vsetko co predtym pokaslali.