Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ekzém

mici

ja som mala tiez predlaktie a vnutorna strana laktov, medzi prstmi na rukach, na krku dokonca aj vieckach a dost silne...samozrejme podla obdobia niekedy viac inokedy menej...najhorsie mi robil chlad v zime to bola hroza...no od kedy som brala na to homeopatiu ekzem som nemala...proste tiez som do vtedy skusala vsetko a ziadne masticky mi nepomohli...jedine lipolotion mi to trosku ukludnoval cize to nesvrbelo az tak hrozne ale to bolo cca pred 8 rokmi tak neviem ci ho este vyrabaju....to su moje skusenosti tak vyskusaj ak chces

bebe1989

mici...no však prave...lekari mi s tym ani raz nepomohli...ked už nevedia zistit, z čoho to mam, tak mi už vôbec nepomôžu...ten ekzém mam na tych zvyačjnych miestach a to je predlaktie a na oboch, v jamkach lakťov a potom ho mam ešte aj na tvari...a už som z toho zufala...skušala som všeličo, ale nič mi do teraz nepomohlo a mam ho už od mojich 10 rokov a teraz mam 18

bebe1989

millajka, ja som bola u kožnej asi 4-krat a stale mi dala tie iste mastičky...na chvilu mi zmizol, ale potom sa zase objavil a naposledy, keds om bola, tak mi to nezmizlo vôbec...lekár akurat tak o tom hovno vie...je to neliečitelna choroba

mici

no nechcem ich obhajovat ale mne pomohla homeopatia...a to som mala ekzemy zo 10 rokov...takze ak mas moznost vyskusaj....ale nenalet zbytocnym ktori len tahaju peniaze...

millajka

No poradím ti zájdi ku kožnej lekárke.Ja som sa pokúšala liečiť si ekzém sama asi 3 roky..a neuspešne..nohy rozškrábané do krvi,lebo nič nepomáhalo.Až kožná mi spravila testy takže teraz viem na čo som alergická,čo nesmiem používať a doporučila mi prípravky ktoré mi pomáhajú.ja ti nejaký poradím a ty môžeš byť práve na ten háklivá...najlepšie ti pomôže lekár..To s čím som sa ja trápila 3 roky doktorka vyriešila za mesiac..Neváhaj aby si to do leta stihla.