Chcem sa spýtat čo mám robit s mojou dcerou ked jej opuchá ruka a zmodra . A po par dnoch jej opuchlo a zmodralo koleno a bola v nemocnici v SKALICI a robili jej vysetrenia a nic nezistili a hospitalozaovana bola 10 dni a teraz nam povedali ze ma na plazme nejaky bacil uzivala 2 druhy antibiotik. PROSIM VAS PORADTE MI CO MAM ROBIT A KDE MAM S NOU IST Dakujem
PROSIM VAS PISTE MI NA MOJ MAIL gothor.martin34@gmail.com
Ked sa robia po tele modriny
Na spevnenie cievnych stien treba jest aj pohanku, obsahuje rutin.
raz son niekde na nete čitala , že modriny su prvym znakom ,že človek má leukemiu , tak si to radšej over u doktora aby nebolo neskoro
prosím ťa, nečakaj a chod s tým k lekárovi. Môže to byť hocičo, nie som lekárka...ale ak aj nevysvetlitelne chudneš, niečo nie je v poriadku...Nečakaj na odpovede, tu ti nikto nestanoví diagnózu...Veľa šťastia.
Rozne bakterie, virusy a pod. mozu poskodit aj steny ciev, ktore po tom praskaju a tvoria vyrony krvi.
Na spruznenie stien ciev treba brat hodne antioxidantov, ako napr, anto a proanto kyanidy(vytazky z roznych semienok, napr hroznove, billberry, granatove jablka...), polyfenoly(vytazky z listov, napr cajovych a ribezlovych)karotenoidy(farebne zeleniny a ovocia) , alfa lipoicka kyselina a vitaminy C a E.
Lekari na to predpisuju ascorutin, ale to je primala davka na ucinnost ci uz vitaminu C alebo rutinu.