Mám 22 rokov. Môj priateľ má 29. Veľmi sa milujeme. Je tu ale iný muž, ktorý je do mňa zamilovaný už asi 4 roky. Celé tie 4 roky nemal priateľku, stále ma prenasleduje. Keď chodím do posilovne chodí tiež,ked mu nejaky jeho kamarát povie kde som okamžite tam príde. Býva v rovnakom meste...ktore je male takze sa aj stretavame. Ked som niekde vonku a je opitý robí mi scény. Pred tými 4 rokmi sme spolu chodili von...tak sme randili ale ja som zistila že s ním byť nechcem. Je to veľmi príťažlivý muž...ale proste som ho nedokázala nikdy milovať. Predtým žil normálnym životom..chodil s dievčatami a teraz mám pocit že nerobí nič iné iba ma prenasleduje.Každý deň sa akosi "náhodou" stretávame. Poradte mi prosím čo mu mám povedať? Už som skúšala asi všetko!!! Podobrom, pozlom...nič nepomáha. Keď už sa ukludní a povie že už to robiť nebude..vydrží mu to tak týždeň - dva a je v tom zas. Mám ho v podstate rada ale nechcem aby mi pokazil vzťah s mojim terajším priateľom.
CHCEM ABY POCHOPIL ZE HO NIKDY NEBUDEM MILOVAT!!!!!!
už som skušala všetko. fakt...on taky nebol stale.ked som napr nechodila s tymto mojim terajsim tak sa to celkom dalo.nebol taky doterny.Ale teraz asi pol roka sa to neda vydrzat.Ja som ho fakt stretla asi kazdy deň. Okrem dni ked som u priatela alebo len sedim doma. Ja niesom na neho nejaka zla to je pravda, neignorujem ho...iba raz som to skušala a bolo to len horšie.ale my sme boli fakt dobry kamarati. Vsecti jeho kamarati teraz hovoria ze mu zacalo sibat...az som sa začala bat. ale nemyslim si žeby mi ubližil. Len chcem aby sa spamätal.
Fiha tak ten je v tom fakt az po usi...Ja by som sa s nim stretla a este raz mu vazne z oci do oci povedala, ze ho nemilujem a nech uz za mnou nedolieza.Normalny clovek by to mal pochopit. Neviem ako sa k nemu spravas,napr ked za tebou dolezie do posilovne...ci sa s nim bavis,alebo co...Mala by si ho proste ignorovat,lebo si bude robit stale nadeje,ze mozno raz...
Len ci si nevymyslas.
je to nejaky psycho.je zrejme tebou posadnuty a vyzera ,ze je aj dopst nebezpecny.proste sa odstahuj .
ale to je uz psychicky naruseny clovek, ked toto robi
Ten druhý má 32 rokov, policiu na neho volat nebudem. Aj ked raz na neho chcel zavolat policiu môj druhy kamarat lebo ho kvôli mne zbil a rozbil mu auto.
Ja by som na neho zavolala policiu...a kolko ma rokov ten druhy?