Ahojte.. máte aj vy taký problém, že keď vás chalan prstuje a lize tak citie vzrusenie ale nemôzete sa spravit.Ja som citila strašne velke ked ma dlhsi cas a naruživo prstoval a velmi som tužila dosiahnut take vyvcholenie no nešlo to. Ale ked sa draždim sama stale sa spravim..
baby...tiež sa nemôžete spraviť??
Prosim vas ako sa ma chalan spravyt do baby prosim poradte mi plis lebo stale mavame s babu sex mala brucho velke isla k doktorovi a doktor jej povedal se toto nevizera na tehotenstvo prosim vas ked si robila tehotetensli test a jej tam vislo 2 ciarky poradte mi co to moze byt ci je fakt naozaj tehotna alebo ako
mozno robi nieco zle. Skus mu povedat co sa ti paci a co ti robi dobre. V tomto smere nie je nad uprimnost. Nemusis mu hned povedat, ze to rabi zle to by sa iste urazil, ale povedz mu ci by to nemohol spravit takto a takto, ze tak by sa ti to pacilo atd. Alebo mu rovno ukaz co ti robi dobre. Aj jeho nieco nove naucis a aj ty sa budes citit viac vzrusena.
Chalanom treba niekedy pomoct.Preto ak to nejde, jemne mu chyt ruku a ukaz mu ako ti to ma robit...:D urcite to oceni
majinka musis sa uvolnit, na mna to plati :)ked to dlho nejde dame si pauzu a potom to uz ide jedna radost, len treba sem tam partnerovi naznacit. Ja som sa zo zaciatku tiez bala ale teraz si uz poviem :)
ja mam ten istý problem, ale snažime sa ho vyriešiť spolupracou :)
toho sa najviac bojím že chyba nebude vo mne... ale este sme len pol roka spolu a ešte tak spolu sexualne nežijeme.. takže to postupom času bude dobre. Len jeho to trapi že on sa stale spravi a ja zatial nie
bola som vydata 18rokov za cely cas a je jedno ake praktiky pouzil moj ex nic ako vybux veasmiru atd...som nezazila...teda s nim...sama som sa urobila bez problemov...teraz mam priatela s ktorym to jednoduxo ide ...som stastna a aj koli tomu ze som zistila ze chyba nebola vo mne