Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

baby...tiež sa nemôžete spraviť??

Bekky

Prosim vas ako sa ma chalan spravyt do baby prosim poradte mi plis lebo stale mavame s babu sex mala brucho velke isla k doktorovi a doktor jej povedal se toto nevizera na tehotenstvo prosim vas ked si robila tehotetensli test a jej tam vislo 2 ciarky poradte mi co to moze byt ci je fakt naozaj tehotna alebo ako

mirqqa

caute...mam 16 a ked sa prstujem vojde mi tam iba jeden prt ked si tam davam druhy boli to...preco??bojim sa ze pri sexovani do mna nevojde penis.......co s tym??plls poradte

helenn

mozno robi nieco zle. Skus mu povedat co sa ti paci a co ti robi dobre. V tomto smere nie je nad uprimnost. Nemusis mu hned povedat, ze to rabi zle to by sa iste urazil, ale povedz mu ci by to nemohol spravit takto a takto, ze tak by sa ti to pacilo atd. Alebo mu rovno ukaz co ti robi dobre. Aj jeho nieco nove naucis a aj ty sa budes citit viac vzrusena.

bobrik22

Chalanom treba niekedy pomoct.Preto ak to nejde, jemne mu chyt ruku a ukaz mu ako ti to ma robit...:D urcite to oceni

samanta

DIM PO KLITORISE SAMA TAK UZ NEVIEM CO MAM ROBIT PRI SEXE SANEMOZEM UROBIT A ANI PRI PALCOVANI PROSTE PRI NICOM CO MI ROBI MOJ PARTNER KED SA DRAZDIM PO KLITORISE SAMA TAK SA UROBIM PROSIM PORADTE MI NIEKTO!

baby

majinka musis sa uvolnit, na mna to plati :)ked to dlho nejde dame si pauzu a potom to uz ide jedna radost, len treba sem tam partnerovi naznacit. Ja som sa zo zaciatku tiez bala ale teraz si uz poviem :)

karotka

Jasne, aj mne sa to stava stale=) ale... este k tomu mi po case, ked som dlho vzrusena, pride zle...trapas..ale o tom je v inej teme

majinka

toho sa najviac bojím že chyba nebude vo mne... ale este sme len pol roka spolu a ešte tak spolu sexualne nežijeme.. takže to postupom času bude dobre. Len jeho to trapi že on sa stale spravi a ja zatial nie

julca

bola som vydata 18rokov za cely cas a je jedno ake praktiky pouzil moj ex nic ako vybux veasmiru atd...som nezazila...teda s nim...sama som sa urobila bez problemov...teraz mam priatela s ktorym to jednoduxo ide ...som stastna a aj koli tomu ze som zistila ze chyba nebola vo mne