Moj muz si pravidelne tajmo foti penis uz asi 4 roky

rabast

ze nech si ides uzit? normalne by som sa zobral a isiel by som, a este predtym ako pojdes odstrihnu kabel od internetu..hotovo

sedmikraska

je to od neho naozaj velmi sebecke :( chodi este aj do prace? Existuje pre neho este aj normalny svet? Na nho by asi ani zezabralo, keby mu povies, ze budes robit to co on, aby videl ake je to chore.

sedmikraska

a on niekedy uz videl ze si ho vymakla? Ak ano ako sa zatvari, co ti na to povie? alebo jemu to uz pride normalka?

kamillllka

Daj si hlavne pozor aby nenatočil alebo neodfotil niečo aj s Tebou a potom sa staneš hviezdou nejakého domáce videa na internete. Fakt je divný, nepoviem že sa v rámci experimentovania pofotíte, ale vkuse si ho cvakať a dávať to na net je divné fakt divné a už aj úchylné. Preboha čo keď sa mu niečo stane s mobilom alebo ho bude musieť niekomu požičať a nájdu tam jeho fotky, no parádna hamba. Čo ak mu to najdu deti, alebo si ho niekde nechá a niekto mu do neho kukne. Jednoznačne to ukazuje na to prinútiť ho ísť k sexuológovi a riešiť to.

gugugugu

no ten banan tu natrepal ale picoviin az az :D:D ... taakze... ono by bolo vsetko v poriadku len sa mi zdaaze to asi prehaana.. mala by si sa snim o tom porozpravat.ja si ho tiez niekedy odfotiim dam na amateri.cz :D no ale nie tak casto ... a mam aj priatelku a toto s nou urcite nerobiim...on sa do toho nejak zazral...musis snim hodit rec inak to asi nemdopadne dobre!