Aká je vlastne liečba na ťažkú chudokrvnosť?

Príspevok v téme: Aká je vlastne liečba na ťažkú chudokrvnosť?
irmuška

Dobrý večer, mohla by som sa Vás opýtať, akou formou sa lieči ťažká chudokrvnosť, pretože moja mamička už 10 dní leží v nemocnici,zabsolvovala vyšetrenia:gynekologické,pľúcne,gastro,vyšetrenie konečníka, sono brucha, dostala 2xtransfúziu krvi. Liečbu inú nedostala. Stále má ale zlý krvný obraz.Je na to nejaká špeciálna liečba? Prosím odpovedzte mi.Lekári nevedia zistiť, z čoho to je. Ďakujem veľmi pekne.

[zruseny12]

ja som mala tiez velmi zlu krv,ale nie u lakarou...nebudem to rozpisovat...tak mi alernat.lekar predpisal vit.sk.B a ked som bola na kontrolu po 2x mala som uplne inu krv-zlepsila sa...B-komlex kupis v lekarni,alebo aj tu B-vitaminy si mozes objednant pre mamu u RNG...

mjanik

v akupunktúre je nato recept,dobrý akupunkturista by ho mal poznať,obyčajne ide o špatnú funkciu sleziny a pečene!!!

barbinka

dada: však nech pomáha. ale aby každému človeku na hocijaký problém radila aloe, lebo to predáva, tak to nie je v poriadku. človek má schizofréniu a ona mu radí aloe. úplne na všetko ti pomôže aloe.

aloe

krasotinka a barbinka,zlaté moje, toto osobnostné osočovanie neprávom je porušenie pravidiel´tohto fóra.Pokiaľ potrebujet na na útočiť,neviem za čo,prečo nenapíšete na môj meil,ale zaťahujete do toho ľudí, ktorí sem píšu kvôli tomu, že potrebujú pomoc.Zatiaľ stále som nepostrehla, žeby ste nejakou pomocou alebo radou prispeli,alebo že by ste chceli niekomu pomôcť!

dada

krasotinka a barbinka, zamyslite sa nad svojim správaním. Každý kto chce pomôcť, pomáha tým s čím ma skúsenosť.
Nie je Vám ľúto zabíjať drahocenný čas sedením na fóre a vyhľadávať príspevky, ktoré sa vás dvoch ani netýkajú? Prečo sa zaoberáte niečim, čomu neveríte?

krasotinka

trafena hus zagaga. povedz, kto by ti z nas mohol zavidiet a co? tvoju vlezlost? potrebujes este vela na sebe pracovat. raz mozno aj ty budes vediet, co je to nezistna pomoc. ta sa takto neponuka.

aloe

závisť nehýbe len svetom,ale aj ľuďmi ako sú krasotinka a barbinka.Poraďte vy, ak viete niečo lepšie,zatiaľ sa tu ešte nič od vás neobjavilo,tak ak ste nevyskúšali, neosočujte.