modra sprava

Príspevok v téme: modra sprava
micu

ahojte, robila som si tehotensky test modra sprava. jedna ciarka bola normalna-vyrazna, druha sa akokeby len crtala, v letaku pisu ze ked je druha ciara menej vyrazna tak aj tak je test pozitivny. len tu druhu ciaru neviem definovat, pretoze sa tam crtalo aj nieco vo vodorovnom smere. kamoska hovori ze to je len nacrtnute aby sa to mohlo v konecnom dosledku sfarbit. mate s tym niekto prosiiiiiiim skusenost? do akej miery sa mozem spolahnut na test ked som chora? dakujem za vsetky nazory

nika2910

prosím vás, potrebujem poradiť!!s mojim priateľom pri každom styku používame prezervatív, no minule sme ho nestihli použiť, ale on sa do mňa nespravil..stihol ho včas dať von. No ja sa vás chcem aj tak opýtať, či je nejaká šanca, že by som mohla byť tehotná. A ešte pred tým stykom som ho najskôr uspokojila rukou. Ale medzi tým, ako som ho spravila a medzi stykom bol časový interval dlhý asi pol hodinu..prosím, poraďte mi..môžem byť tehotná?

cica-mica

awoj micu, tak moja sestra si robila tiež tehotensky a prvý jej vyšiel tak ako tebe, jedna zretelná čiarka a druhá len taká slabunká, ale potom si urobila aj druhý a ten jej vyšiel tak isto, ono sa to časom vlasne sfarbilo ešte viac... a bola tehotna..dokonca jej to aj lekár potvrdil a teraz mam krásneho synovca :)

eee

Na test sa neda spolahnut,ja som si robila tri,lebo sa mi nieco nepozdavalo, test mi ukazal,ze nie som tehotna.Nakoniec som sla zenskej a ta potvrdila graviditu,bola som v 3.mes.Takze na test sa nespoliehaj.

bez mena

Pocuvaj, nikdy sa nespoliehaj na test. A ked uz si ides robit tehotensky test taq najprv si ich kup aspon 3-4 TESTY.