Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chystam sa podvieztdlhorocnu frajerku. Je to normalne?

Príspevok v téme: Chystam sa podvieztdlhorocnu frajerku. Je to normalne?
michal 24

Ahojte! Potrebujem poradit. Mam dlhorocny (6 rocny vztah) s partnerkou. Milujem ju, som s nou stastny a chcem si ju aj vziat za zenu. Dokonca aj v posteli nam to celkom klape. Problem je v tom, ze by som este pred svadbou chcel "skusit" aj inu zenu. V celom zivote som spal iba so sucasnou priatelkou a naozaj by som rad vyskusal aj nieco ine... Je to normalne? Bojim sa vycitiek svedomia, ale hovorim si, ze to ak to mam spravit, tak radsej teraz, ako po svadbe. Vdaka za akukolvek radu!

trsalka

jednoducho tu ide len o to, co k svojmu partnerovi clovek citi a ako velmi to citi. a navyse, kazdy ma iny nazor.
a samozrejme, kazdy skor ci neskor pochopi, ci urobil dobre...
myslim ze kazdemu sa to vrati, ci je to zle alebo dobre, aby pochopil, co vlastne vykonal.

takí co podvadzaju, maju bud slabu volu, alebo su apaticki, sebecki, alebo proste to este len nezazili z tej druhej strany, ked by naozaj lubili a preto by partnerovu neveru citili ako absolutny podraz.

tak MICHALE

urob to co citis, mozno to budes lutovat, mozno nie. ved to je uz na tebe, ale sklames tym svoju milovanu partnerku, ale je tu aj moznost, ze si vlastne uvedomis, ze ju natolko nelubis.
mozno ju opustis a najdes dievca, pri ktorom to budes citit uplne inak. budes ju milovat a chciet byt s nou navzdy, a potom sa ti to vrati (mozno)-ale ak hej, az POTOM to pochopis.

tu totizto nejde o to ze kolko krat si musis zatrtkat v zivote aby si bol upokojeny, ked uz budes vediet, ake je to s inymi..
ked nad takymito vecami rozmyslas, si bud nezrely alebo hladas v sexe nieco viac.
--------------------------------------*
tak ale dolezite je to, ze ked uz mame osobu, ktoru lubime, nemali by sme jej ublizovat, a KLAMAT ju. ci uz v nevere, alebo v com...ide tu len o to, ze to je predsa osoba, ktoru mame najradsej, s ktorou chceme zit a bla bla. preto je snad jedina ktora si naozaj zasluzi, aby sme ju neklamali.

dodka

nechapem potom ako velmi ju LUBIS a AKO TA TO VLASTNE MOHLO NAPADNUT KED UZ HOVORIS JE JU TAK LUBIS JA KED NIEKOHO LUBIM TAK BY MA TAKE NECO ANI NENAPADLO TAK ASI U TAK VEELMI NELUBIS.

werka

aha, takze ludia sa delia na normalnych, na stetky, a na kktv...zaujimave, co sa tu nedozviem. Este ze patrim k tym normalnym:-))))

panama28

k michalovi - myslim si - ze ty vlastne chces od kazdeho aby ti povedal - CHOOOD UROOB TOOO!!! sam pises ze tu pisu samy moralisti krestania a neviem kto este a ty si aky? - do akej kategorie sa chces zaradit ty? - nechcem ti tu teraz karat o tom ze si nejaky chudak - lebo to tu vsetci vieme do jedneho - okrem dvoch dievcat , že? TAK TI TERAZ VRAVIM ! - CHOD A UROB TO!!! - ja velky moralista ti to tu prikazujem no bez si a potom trp a smut a maj vycitky svedomia... ved to bude iba tvoja bolest nie nasa..- inak neviem naco si tu pisal ked si uz sam rozhodnuty a ked nechces pocut nazory normalnych ludi ale iba stetiek ktoré to tiez urobili svojim polovickam alebo kk-tom co to urobili svojim vraj ,,laskam,,????
no coment
a este nieco - strasne ale strasne lutujem tvoju snubenicu ci za co ju pokladas- nad tou chuderkou sa mi zastavuje rozum ako bude este v zivote trpiet pri tebe a KEBY si mal aspon tu odvahu odist od nej ked ju ,,nakoniec,, podvedies a nepovedat jej to ze si ju podviedol - TAK TI S HRDOSTOU SAMA ZAVOLAM A POGRATULUJEM TI K TOMU. Ta dievcina potom BUDE MOCT ZIT! A BUDE JEJ URCITE SKEVELE BEZ TEBA!

werka

ale ja nie som na jej mieste, tak to neriesim. Precitaj si vsetky moje prispevky, podobny pripad som tu uz spominala.

emily:)

werka a čo by si robila keby si bola na mieste priateľky toho svojho milenca a dozvedela by si sa, že človek ktorého veľmi miluješ ťa celú dobu podvádza?ako by si sa cítila?lebo si myslím, že stopro sa to tá baba dozvie...skôr, či neskôr...

mrkva

michal24 - nesuhlasim s tvojim postojom k nazoru nemam slov. Ona ti len povedala svoj nazor na to a chcela ti poradit. Totiz mudry clovek sa uci na chybach druhych a hlupy na svojich ... Rob ako myslis, je to tvoj zivot, ale stat sa moze hocico. Mozno budes mat take vycitky svedomia, ze to nevydrzis a povies jej to. A to nechcem vediet, aka bude potom reakcia tvojej priatelky...