som taká byčajná babenka len baculatá,,,hambím sa vyzliecť pred chalanom,,,chcela som sa s ním vyspať lenže kvoly mojej postave proste nemôžem..:(...poradte mi..:((...
Baculka-PROBLÉM
ahoj mimussa na tvojom mieste by som sa s tým že si baculka vôbec netrápila, tiež som baculka a tiež ma velmi trápilo to že mám nadváhu a ako vyzerám , lebo sa mi to na mne vôbec nepáči, ale je vela chalanov a nieje ich málo ktorým sa páčia práve baculky. Samozrejme sa snažím schudnúť , lebo viem že budem tak atraktívnejšia a krajšia aj keď ma od toho odhovárajú, ale ja viem že to nieje dobré aj kôli zdraviu. síce ešte nemám žiadne zdravotné problémi, ale aj lekár mi potvrdil že by som mala schudnúť, lebo časom ich môžem mať, takže ak už nie koli estetike tak kôli zdraviu sa snažím zhodiť určite.
ja mam presne tento problem. s priatelom by som strasne chcela mat sex, viem, ze aj on to chce ale nieco v hlave ma blokuje a nedokazem to. uvedomujem si ze som tucna (zatial co on vyzera stihlo) a ze vyzeram zle a nedokazem na to mysliet. priatel sa snazi kolko moze ale ja mu to nejako nedokazem dopriat. niekedy mam pocit ze mi uz asi fakt sibe...
suhlasim s lluciou... pravdupovediac, aj ja som sa obavala reakcie mojho priatela, ze co a ako ked ma uvidi, hoci som stihla, ale tam slo aj o ostychavost... ale urciet, ked ta ma rad, tak to pochopi... ja som sa donedavna, ked sa ma priatel chcel dotknut na brusku stale vyrovnavala, vies, ze som nesedela tak v pohode, leboked sedis skrcene, tak sa ti tam vsetko nahromadi, a on povedal, ze mam s tym prestat, ze ma ma rad taku aka som a so vsetkym.. tak sa uz nerovnam pri kazdom jeho dotyku... chapajuci partneri su uzasní
ja som mala ten isty problem, a doteraz sa vnutorne neviem vyrovnat s postavou, kedze moj priatel je pravy opak..., ale ak ta ma rad tak mu to vadit nebude, ani tomu mojmu to nevadi, nie je to problem podla mna....
moja, tak potom v com je problem? je to tvoj staly priatel, alebo len taky flirt to bol?
a chcel to aj on?