haloo... chalani, hlavne vas sa chcem opytat, ake je to, ci vam to robi dobre, ked vam baba strci nieco do analu.. napr. pred vyvrcholenim .. prst?? .. alebo... ?? .. su tu aj taki, co s tym maju negativne skusenosti ?? .. ze nikdy viac ? .. a vas baby sa chcem tiez opytat,na reakcie partnerov... uz ste to skusili?? .. neboli z toho vysokovani? dakujeeem.
chalaniii ! .. do analu ?? ale vam !
Ja to moc nemam rad,aj ked priatelku to celkom vzrusuje,ale to bude asi takym blokom,ze som neznasal cipky do zadku a vzdy ked to chce urobit si na to spomeniem....ale proti gustu ziaden disputat:))
zvedavka: nečakane prst asi nie. Predstav si že dojdeš zo školy alebo z prace a partner ťi tam šupne prst. Viem si to predstaviť že si partneri urobia navzajom klistir a potom sa nemaju čoho bať. A ked k tomu pridaš masaž prostaty uspech maš zaručeny. Že vraj len masírovanim prostaty sa chalan spraví :-)
no ved preto sa pytam na muzske nazory, ake s tym maju skusenosti.. lebo uz x-krat som o tom pocula, citala, ze je to fasaaaaa... no ale presne.. traumu nechcem sposobit a tiez nechcem jednu cez usta, ze co robiiiim... :)
Zvedavka, radsej neriskuj, lebo chudak chalan moze mat z toho neskor aj traumu.
prosteja... diiik moc za nazor... no ale neviem ci je to to iste, ked ti tam pichne doktor, ktory asi velmi nebol tvoj typ :)) .. a navyse asi si v tom momente nebol velmi nadrzany... :) .. vies aj mna ked vysetruje gynekolog a strci mi tam nieco, tak to nie je prijemne.. ale partner, ked mi tam nieco strci (napr. svoj penis... :)) tak to je uz nieco ineee... a este len tak BTW .. nezda sa mi ze si registrovany... to by si bol zeleny :) ... to ze das emailik nie je to....
Koli tomuto prispevku si dam tu namahu sa registrovat... :P
Byvala priatelka ma "potmehutsky", ale milo, "s jej takym pohladom a usmevom" odpovedat na tuto otazku, ci by som si to nechal. Povedal som ze nie-nazory a reci o pocitoch/skusenostiach som si z diskusii vypocul-taktiez aj viem o fyziologickych pocitoch.. Pred operaciou slepaka ma tam doktor 2x fingerol, ale prijemne mi to URCITE nebolo. Ja nie, a to viem byt pekne nadrzany..
Byvala priatelka ma "potmehutsky", ale milo, "s jej takym pohladom a usmevom" odpovedat na tuto otazku, ci by som si to nechal. Povedal som ze nie-nazory a reci o pocitoch/skusenostiach som si z diskusii vypocul-taktiez aj viem o fyziologickych pocitoch.. Pred operaciou slepaka ma tam doktor 2x fingerol, ale prijemne mi to URCITE nebolo. Ja nie, a to viem byt pekne nadrzany..
banan: a mozem si to na tebe vyskusat ? ... neboj sa, predtym ju do teba nalejem... :)