Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

predlzujuci menzes

dadah

dakujem. akurat dnes som si bola po zviazanu bakalarku. ani neviem kedy ma to vsetko caka. no pocitam, ze za dva mesiace si snad vydýchnem. rovnako aj tebe drzím palce a aj aby tie obavy s menzesom boli neoopodstatnené

miselka

vies no neviem ci je dobre hladat si lekara 300km od svojho bydliska ked je to len na urcitu dobu. to by som skor nerobila. bakalarka? to uz teraz niekedy zacinate ze? drzim palceky

dadah

aha, tak ale mozes si naisť lekára aj v mieste mimo tvojho trvaleho pobytu. tu skúsku zo zimného ti nezávidím, ale ja som na tom horsie. mna cakaju co nevidno štátnice a objahoba bakalárky.

miselka

ale nic sa nestalo. v pohodke. ked vies ja teraz nemam ani kedy ist k lekarovi. v nedelu odchadzam a prichadzam az v piatok domov. a o skuskach mi nevrav. ja este teraz nemam zo zimneho hotovu

dadah

ooo som ta nechcela degradovat na maturantku. tie stresy so skúsok sú mi dobre známe. ja som z nich aj ochorela-teploty.. minuly semester.

aduliena

Miselka, asi by bolo teda načase, aby si si nejakého lekára našla.... a hlavne, keď máš nejaké problémy.

dadah

hmm, myslim si, že sa nič nedeje. pockaj do dalsieho mesiaca ako bude potom, alebo ak mas z toho ozaj velky strach tak vyhladaj doktora. nerada by som ti zle poradila, len pisem moje skusenosti a to, že ja som to prezila bez ujmy. som zdrava,ale to som ja. môže to byt aj reakcia tela na nieco. mozno stres. nematurujes teraz?

dadah

fuuha, to uz sa nepamatam, co mi povedal. teraz beriem HAK, takze všetko šlape ako hodinky. ale ono sa mi to casom upravilo aj samo, len nejaky jeden dva dni vykyvu v meskani som mala a pokial ide o predlzovanie to sa mi stalo len zopar krat v minulosti. mas doktora? kolko mas rokov? vies moze to byt aj tym vekkom. ako pisem, ja nie som v tomto smere odbornik