Mam partnera vyse roka. zo zaciatku bolo vsetko v pohode, spavali sme spolu dost casto.ako sme sa k sebe nastahovali, chut ho nejak prechadza.vzdy sa na nieco vyhovori, bud je to praca, alebo je straaasne unaveny :( je mi z neho uz zle, uz neviem, ci mi hovori pravdu, alebo sa vyhovara. ja sex potrebujem skoro kazdy den a on? jemu staci raz do tyzdna a aj to je hotovy po 3 minutach :( proste, potrebujem do posetele CHLAPA, co on uz v mojich ociach nieje :(
ja ho lubim, aj sme sa o tom rozpravali, jasne, ze bol ochotny to riesit aj so sexuologom, ale do teraz ani makke f preto neurobil...
zacinam si uz o sebe mysliet, ze ho nepritahujem, alebo co. a pritom nevyzeram zle, staram sa o seba a pravidelne cvicim :(
myslite, ze by som bola sebecka, keby som ho koli tomu nechcala?
nechce ma !!!
Klucik, môj manžel a ja sme boli takí istí, ako ste vy s tvojim priateľom. Ja som chcela, on nie, napriek tomu som si povedala, že keď ho mám rada, tak sa prispôsobím . Všetci sme iní. Možno je dobrý v niečom inom. Už sme spolu veľa rokov. Medzitým som mala obdobia, kedy som ja nechcela a toleroval to. Nieje temperamentný typ človeka a teraz mi to veľmi vyhovuje. Aj ty budeš staršia, ženy sú opotrebovanejšie, lebo pracujú doma, v práci, potom tehotenstvo, pôrody a potom pribudnú choroby. Ja si myslím, že by ste sa o tom mali úprimne porozprávať, či nemá inú, alebo či nemá nejaké problémy. Možno sa ťa už aj bojí, ktovie, či ho to aj nebolí, keď ste spolu. Hľadaj príčinu, nesmieš byť sebecká.Musím povedať, že sme šťastní manželia aj so všetkými chybami a prekážkami, ktorými sme prešli.
dakujem, som rada, ze ma chapes :) ja svojho partnera lubim, ale toto proste nedokazem prekusnut. niesom proste takto stastna. sex je pre mna tiez dolezity, dost dolezity a mna fakt nebavi mat sex podla jeho nalady!
Mozno so mnou nebudete suhlasit niektori,ale aj ked to znie akokolvek sebecky, sex je jedna z najdolezitejsich veci vo vztahu a je to pravda. Ked sex neklape,skor ci neskor to skonci. Nevravim ze je zle mat sex kazdy den,alebo raz za rok,ale musi to vyhovovat obom. Si este mlada, tak nad cim rozmyslas?Riesit ste sa to pokusili,nejde to,kasli na to..ja som bola niekolko rokov vo vztahu takom ako ty a potom som prisla na to,ze v takom mladom veku byt bez toho a furt sa obetovat sa neoplati.Teraz mam presne to co chcem a som spokojna a vyrovnana. Niesi zla,len mas normalne ludske potreby. Najdi si kludne druheho, je to normalne.,.drzim palce a nemaj vycitky:))
ja viem :( sak prave toho sa aj tak trosku bojim. on je povahovo fajn, vlastne je celkom super....
No asi nemáte súdené byť spolu. Pokiaľ to raz do týždňa vyhovuje obom..tak v pohode...niektorým párom to vyhovuje aj raz do mesiaca...vtedy to problém nieje...ked to tak skutočne chcú obaja. Ale ked ty chceš..a on nie...asi by bol lepší rozchod...aj keď mysli aj nato aký je ten chlap povahovu...lebo môžeš nájsť super sexoša čo bude chcieť sex 3x za deň...ale bude to úúúplny ignorant... pretože tak to väčšinou býva.
agina ja viem, ze sa spravam trosku blbo, ale neviem si pomoct :(
som proste taka, a nemyslim si, ze som sama na svete....
klucik prosim ta ukamenuj ho za to, ze nechce mat s tebou sex "skoro kazdy den".A co si myslis, ze kazdy ma chut sa milovat kazdy den a stale s tym istym clovekom????Nezda sa ti to trosku sebecke??? A uvazovat hned o rozchode kvoli takej hluposti?? No prepac, ale pride mi to riadne detinske.
je o rok mladsi
no ved to, ja s nim byvam :( cely tyzden sa ma ani nedotkne :( boze ja som taka krava :(
Kľúčik, "nemaj boj" si v pohode. Chyba je v ňom. Neviem aký je medzi vami vekový rozdiel....