Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zvyseny bilirubin

janka22

merienn no neviem ake su lebo mi to zistili len nedavno.ale ja sa citm uplne dobre, nikdy mi nic nebolo takze neviem ci su tie hodnoty vysoke natolko aby mi mohli nejako uskodit.ja len chcem zistit ci sa to da uplne vyliecit a ak hej ako?

merienn

janka 22,ja som bola vtedy v nemocnici preto lebo som mala aj pečeňové testy vysoké,nezistilo sa z čoho,lebo som punkciu pečene odmietla,bolo to už dávnejšie,ja mávam teraz bilirubín okolo 30-40,a bielká mám tiež žlté,
a antikoncepciu som užíva 6 rokov po tej chorobe ,zhoršiť sa mi nezhoršilo,u mňa to závisí od stresov a od fyzickej námahy vtedy sa mi zvyšuje bilirubín.
a už sa tým vôbec nezaoberám!
neviem aké mávaš ty tie hodnoty bilirubínu?

RNG

Poskodenie pecene moze byt z roznych dovodov.
Moze to byt zamorenie v jedle. vo vode, bakterialne toxiny(bakterialna cinnost v jedle ako escheria coli, salmonela), staci jeden niekolkodenny utok EBV virusu, ktory lekar prehlasi za "brusnu chripku" alebo take nieco,
neskor sa da zistit ako prechodena mononukleoza,
moze to byt slabsia hepatitida,
dokonca aj utok niektorych z herpesov alebo cytomegalovirusu.
Moze to byt poskodenie krvnymi parazitmi.Cestujeme.
Moze to byt pretucnela pecen alebo nasledok soku z nejakej mensej alergickej krizy.
Moze to byt poskodenie zo stoviek syntetickych liekov, napr aj bezne pilulky proti boleniu hlavy(acetaminophen je rocne zodpovedny za niekolkotisic zlyhani pecene, podobne naproxen a ine).
Staci si precitat v prilozenom letaciku upozornenie, ze "to nesmu pouzivat ludia s pecenovymi problemami"
a mozes sa domyslet pre co=skodi to peceni!
....
Berksonov protokol je dobry aj pre zdravych ludi na precistenie pecene.
A je ucinny aj na tazko poskodenu pecen.
Dokonca je ucinny na hepatitidu C, vylieci ju casto za niekolko mesiacov!

janka22

RNG, viem ze je to nieco s pecenou ale ja ani nepijem alkohol, len si obcas zapalim.nevie niekto ci sa toho zbavim nejakymi tabletkami, alebo cim??

janka22

merienn a to ma ako musia nechat v nemocnici?ja s nim ako nemam probiem nikdy mi nic nebolo, len koli antikoncepci si s tym nieco musim robit..a okrem toho mam aj zlte bielka..spravy sa aj to po case?