po roku a pol sa rozchadzam s priatelom, je to z jeho strany, ja ho strasne lubim, nas vztah sa uz ocividne neda zachranit :( vlastne ani nevim co od vas chcem, ale podporte ma prosim, chcem to este zachranit aj ked sa uz neda :(
co robit?
takze uz tam nie je sanca na zmenu ked mu to takto vyhovuje, ze?
hmm, zacal sa nudit a uzivat si zivota... To poznam...
zacal fajcit hoci je sportovec, predtym to nikdy nerobil, nadaval a tak. Teraz uz zacal hulit, aj kseftovat, hrat ruletu a veci podobne..
Chcela som verit do poslednej chvile, ze je este sanca, ale uz tomu vazne nedavam nadej:(
nespravne osoby mam rozumiet ksefty alebo drogy??? Mozno to nieje koniec a ak ta naozaj lubi, da prednost tebe
uz asi 2 tyzdne mame krizu, proste zacal sa stretavat s nespravnymi ludmi, aj som mu to povedala, on vsak povedal, ze mu nemozem zakazovat ani rozkazovat, ale ti ludia su naozaj nespravny a robila som vsetko preto, aby som zabranila tomu, aby nezacinal so svinstvami ako robia oni. Hoci sme sa koli tomu hadali dlho, ale zalezi mi na jeho osobe, aj ked sa mame hadat. MOzno preto si uvedomil, ze tak mi ublizuje tym co robi..
ako ti nechce ublizovat?
vlastne, my sme sa este nerozisli, povedal, ze nevie co chce, ze mi nechce ublizovat a ani ublizit..ale z toho som si uz sama vyvodila, ze chce koniec..tkaze uz nedavam tomu sancu a pripravujem sa na to najhorsie
presne tak, hlavne nanho nemysliet a najst si inu cinnost, trebars chod na nejaky jazykovy kurz...
mas pravdu, povedala som si to aj ja, ze sa nebudem vtierat ani prosit, proste je to pod moju uroven, oni cakaju, ze teraz ked sme zamilovane bude to aj o pol roka..dufam, ze sa vsak z toho vsetkeho co najskor spamatam, aj ked to naozaj boli
ale neboj sa zvykneš si,všetky sme si zvykli, ja po troch ozaj peknych rokoch som si musela aj ked som nechcela,a teraz sa čudujem sama sebe ako som ho prehovarala a prosila aby bol so mnou, no ked si na to spomeniem tak sa sama sebe hnusím, ale zase teraz on sa začal ozývať a zistovať ako sa mám, ale bohužial chlapec už može odísť do večných lovísk, a to ma veeeelmi teší,lebo on je pre mňa už zakopaný.Takže neurob tú chybu ako ja, nepros sa mu, chlapi to nemajú radi.