Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zehlicka na vlasy

fiona

baby, ak by ste niektora chcela kupit zehlicku Remington, uplne nova, dostala som darom, ale mam uz inu. Je to Remington S1031 sleek and curl, ma 3 ochranne vrstvy (keramika, teflon, turmalin) a daju sa nou zehlit aj natacat vlasy.

aaave

ja mam philips salonstraight pro a mozem ju len pochvalit.ma turmalinove platne (zevraj lepsie ako keramicke) a obsahuju nejaku zlozku co maju aj diamanty ci co. je to profesionalna zehlicka s nastavitelnou teplotou a stala cca 2000sk ale oplati sa investovat.inak teraz ju zozenes asi aj lacnejsie

kasiiina

ja používam remington, a tiež som spokojná stála síce o niečo viac, ale stojí za to , nedám na nu dopustiť

janka

Myslim si ze zehlicka je v dnesnej dobe nevihnutnost.najlepsie su z uzkymi zliabikmy no su troska drahsie. od 1000sk.v ziadnom pripade nekupujte tie lacne.ich ulohou je vlasy nicit a nie skraslit. myslite aj na osetrenie.maska 1x tyzdenne je nevihnutnost.papa

jancecka

Hej, ochrana pred žehlením je veľmi dôležitá, a ešte bolo by lepšie žehličku mať s keramickým povrchom a pokiaľ sa dá aj naparovaciu, viac šetrí vlasy, nie sú také vysušené. Treba investovať viac trošku :D ako len 500 korún

vitana

ja mam philips, sestra ma etu a obe su vyyyyborne :)
myslim, ze na tom by sa setrit velmi nemalo, ide predsa o tvoj vlasy :)
a potom nezabudni na spray, alebo serum na zehlenie vlasov, bez toho by si ich spalila.