ahojte,mam taky problem,ze nechcem mat sex.som panna a chodim s uzasnym chalanom.milujem ho a uplne mu doverujem ,ale predstava na sex s nim ma desi.prosim poradte mi,co mam robit.a nehovorte,ze na to este nie som pripravena(mam uz 20 rokov..)
nechcem sex - som nenormalna?
ahoj, ja ked som mala chalana prvého tak tiež som bola na tom rovnako, tiež ma to do toho sexu nejako nelákalo...skrátka som sa bála že čo a ako a tak....chápem čo máš ty na mysli lebo som to zažila aj ja..ale ver mi že ked budeš na to pripravená tak to sama budeš chciet... len to chce trošku času a skusenosti.. zatím ako už písala jaja sa venujte ostatným veciam okrem toho sexu a neboj aj na ten sex príde len to chce čas... a urob to vtedy ked budeš chciet ty aby si to nahodou nelutovala alebo niečo podobného...lebo predsa len je to iné ked robíš niečo sama od seba ako z donutenia...tak sa drž a nedaj sa :)
dakujem baby,ste strasne zlate :o)
tiež som sa 1x toho bála ako ohna, ale ver mi, že ked budeš pripravená, sama ho o to požiadaš, zatial sa venujte iným príjemným spoločným činnostiam:-)
vobec nie si to co napisal milanko.. nic si z toho nerob.. mozno len potrebujes na to este cas..
milanko,pokial nemas zaujem napisat nieco inteligentne,radsej sa ani nenamahaj.vies zeny to so sexom nemaju take jednoduche ako muzi,ktorym nerobi problem prefiknut hocikoho/hocico
a ty si co moja zlata???nechces sex??ved to je super vec! krasny relax,super odreagovanie ked mas nejake problemy.ti to precisti mysel...mas 20 rokov a nemas chut na sex?tak si jebnuta.....