da sa z nej otehotniet??je o nej malo informacii tak sa spytam vas ci nahodou niekto nie je mudrejsi ako ja..:)
"Kvapka lasky"
Mandarinka,
skus si viac nastudovat. Ta tekutinka obsahuje iste mnozstvo spermii. Avsak v ejakulate je ich koncentracia o niekolko radov vyssia! Ak je vyssia povedzme o 3 rady, potom to statisticky clovek musi robit 1000-krat castejsie, aby sanca otehotniet bola rovnaka ako pri ejakulacii dovnutra. Skusim najst info o mnozstve spermii v "kvapke lasky". Tiez zavisi aj od mnozstva, ejakulatu byva zvycajne o hodne viac.
Samozrejme, k otehotneniu staci 1 jedina spermia, avsak statistika, aj ako vedny odbor, neexistuje len pre srandu, a preto je dolezita pravdepodobnost, s akou nejaky jav moze nastat.
Nehovorim, ze si netreba davat pozor! No vyjadrenie, ze s kvapkou lasky je to "skoro iste", je vyslovene nespravne.
jasnee ze sa da otehotniet, je to skoro 100% sanca..majte sa napozore..ak si nekupite tabletku po, je skoro iste ze skoncite ako mamina...ak sa vam take stalo tak uz radsej kupujte kocik...ja uz mam 7 deti, ale ani na sekundu ma to neprestalo bavit..sak necem aby bolo ciernych viac ako nas :)
jasne ze sa da
Jasne ,ze sa da...Co si myslis ,ze odkial to ide ? Asi .... - pises trochu sprostosti ,ale nevadi.
tak da sa z toho otehotnieť či ne?:D
*strašne nespoľahlivý ... medzera sa mi dala nejako ďalej ako mala byť :)
bahniatko a možno ste mali šťastie a možno je niekto z vás neplodný ... nikdy nevieš.. ale prerušovaná súlož je straaaašnene spoľahlivý spôsob antikoncepcie.
no ja mozem povedat, ze sexujem s priatelom bez ochrany uz 2 roky a nic. Resp. mavame prerusovanu sulozt. Takze si myslim,ze ziadna kvapocka lasky neexistuje.Ak ano, ozvem sa!
ale da
Na to či si tehotná si budeš musieť počkať a zistiť tehotenským testom. Kvapky lásky spermie možu obsahovať, takže možné to je.