Často mi z ničoho nič puchnú na rukách prsty, napuchnú možno na 3 minúty a potom pomaly odpuchnú, takto sa to opakuje tak pol hodiny, až to prestane úplne, stáva sa mi to niekoľkokrát za deň, viete mi niekto prosím poradiť z čoho to môže byť.
Puchnutie prstov na rukách
Ja si myslím, že by to mal posúdiť lekár. Budú to pravdepodobne obličky, ktoré treba preliečiť. Ak nechcete zajsť k lekárovi, napíšte mi svoj email a poradím vám prírodné doplnky na prečistenie obličiek a samozrejme s pôsobnosťou na celé telo.
Na rukách veľmi často, a je pravda, že občas aj na nohách, ale nie členky, iba prsty. Keď puchnú tak sú strašne rozpálene.
Mne puchnu prsty na rukach v noci.Ma s tym niekto skusenosti?
A ked sa smiem spytat,puchnu ti prsty len na rukach,alebo si nieco podobne zistila aj na nohach.Ja som s tym mala predtym problem v tom,ze ked som pila mineralku,kde bolo vela vapnika,tak sa mi toto stalo.Ale ako pisem,mne opuchali aj clenky na nohach.
Ďakujem veľmi pekne :-)
mohlo by to este byt zo zadrziavania toxinov v tele a hromadenia v koncatinach teda v rukach.pijes dostatok tekutin cez den t.j 2 litre min.a ci ti dobre pracuju oblicky lebo vlastne tie filtruju vsetok odpad z tela a ten potom ide von.
Práveže nie, nič ma nebolí, ani ich nemám sfarbené a nezvyknem mávať studené ruky, je to všetko tak z ničoho nič.
bud cievy,alebo klby.nebolia ta klby na prstoch ked si tak zboku chytis?a mas aj prsty teda ruky studene alebo tak domodra sfarbene??