Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co sa s nami stalo????

Príspevok v téme: Co sa s nami stalo????
lienka:dd

Ahojte.Chcem sa s vami podelit o svoj pribeh.Mam 28rokov som rozvedena a z prveho manzelstva mam 4rocneho synceka.Teraz zijem s novym priatelom s ktorym bolo vsetko super a krasne.....a teraz cakame babatko.Do terminu mam uz len 2tyzdne.Tehotenstvo bolo dost kriticke,vacsinu som musela prelezat s nohami hore.Moj priatel sa velmi zmenil.Akoby sa chcel vratit do minulosti,kym ja lezim on je na nete dopisuje si s dievcatami na pokeci,proste cely den sa hraje na pc.To ze som cely den zatvorena sama v izbe aby som toto babo donosila ho vobec nezaujma.Citim sa strasne ale strasne sama a uz sa neviem nicomu tesit proste ma chytila depka.Som unavena a bez energie.Neviem ci je to v tomto stadiu tehotenstva normalne....Ak sa s nim chcem porozpravat len ma vysmeje.Ak ma pride niekto pozriet napriklad kamoska hned sa mi toci hlava stupne tlak a klepu sa mi ruky.Odvykla som si od ludi ak sa mam s niekym rozpravat busi mi srdce.Neviem sa z toho bludneho kruhu dostat...citim sa ako v ciernej diere.Stale unavena a sama.....strasne sama.

[zruseny12]

lienka,ja toto prave na chlapou nemozem pochopit,ked zena otehotneje odrazu akokeby prestali mat o tu zenu zaujem,ale su aj taky ze ked zena nemoze mat dieta je zle...a od viac ludi som to pocula...neviem co vlastne ty chlapi chcu...ty bud silna a hlavne sa nestressuj...teraz potrebujes klud...

tantarula23

Ahoj Lienka, aj ja som mala podobné pocity ako Ty keď som čakala nášho druheho synčeka. Tiež som v spálni plakala, kým malžel pozeral telku. No porozprávala som sa s nim a vysvetlili sme si to. Aj on sa trapil a tým, že mi nevedel pomocť sa radšej odo mna izoloval. Každý rieši kritické situacie po svojom. Skus mu porozprávať o svojich pocitoch. Určite TA rad pohladí a pochopí.Nečakaj že pride za tebou sam, ale urob prvy krok ty. Zamestnaj sa niečim aby Ti ten čas rychlejšie ubehol. A ked pride ten drobček na svet určite bude všetko opäť ružové. Držím Ti palce aby si to zvladla a hlavne veľa zdravia Tebe aj tomu malemu zazraku.

ihoe

agina, co ak ma podobne negativne emocie?...vsak urcite vies, ze ked mas depku, tak ta nebavia ani tie veci, ktore ti predtym robili "rozkos"...

agina

Lienka zrejme to bol zly vyber partnera.Podla mna by mal teraz okolo teba skakat, ved je to aj jeho dieta /ci nie???/ a nie len kvasit za pocitacom a vypisovat somariny.To by si mu mala pripomenut.

kajka

mozno ked bude drobec na svete, budes sa mu musiet venovat a prides na ine myslienky. Pojdete na prechadzku, budes si opat zvykat na ludi a tvoj partner sa urcite zmeni ked uvidi to malinke stvorenie:-))

lienka:dd

Nie nebol predtym taky...trva to mesiac.Myslim ze vela robi ta izolovanost od ludi.Ja sa snazim...ale mam pocit ze ho uz nezaujmam

ihoe

uplne chapem tvoje pocity...som sice muz, ale nechapem toto spravanie...mozem iba dedukovat...ale radsej nebudem pisat, nechcem tym prispiet k prehlbeniu tvojich negativnych pocitov...
...porozpravala si sa s nim o tom, preco sa to zmenilo?...je taky uz od vtedy, ako sa dozvedel o tehotenstve?

psycholog

mala by si co najskor navstivit psychologa, alebo si nejakeho pozvat domov (ak nemozes chodit). tento stav nie je normalny, musis s tym nieco urobit. samo to zrejme neodide. tvoj priatel moze byt aj otraveny z tvojej zmeny, neber to hned tak tragicky. skus si spomenut, aka si bola, ked s tebou zacal zit. ak si sa zmenila, samozrejme sa zmenil aj on. ak sa nedokazes vzchopit sama, nevahaj a daj si rande s psychologom. je to velmi dolezite.