čafte, dosť otrepané, ale myslíte, že je to ešte in? Na blond vlasoch, ale nie také ultrakrátke? od pliec smerom kratšie dozadu? dííík..
Účes a lá Rihana
ňooo, mne to kadernicka tak naprd ostrihala.. chcela som rovnakú dlžku, a ona mi to nejako na bokoch spostupnila.. ale nevadi.. u mna je i ten problém, že mám ofinku, už síce dlhšiu, ale mám.. no nevadí:) zmena je život:)
:D:D
tusim take vlasy nosili este v startreku..
super, dik za nazor... tak to je asi jedina moznost... bo chcem rovne vlasy, nie postupku, a take obycajne rovne zase nie...:) ale dakujeem
no uces ako ma ta spevacka,bol uz vymysleny pred mozno 15-nastimi rokmi.pamatam sa ked prisla za mnou tak ostrihana kamaratka aby som jej to podstrihla a pamatam sa ,ze som ani nevedela ako,a to som ostrihala ludi...a tiez sa mi zda,ze je to uces ako keby niekto usiel kadernicke spod noznic...ale ani tie hniezda nie su o nic lepsie.nechcem nikoho tym urazit,urcite nie.../len som ina generacia...a to je vsetko...
Mozno to bolo pekne,ak mal niekto okolo seba zbor kadernikov a cely den na hlave zvaracsku helmu...
neviem ako to tu zacalo ale je to najhorsi uces aky som kedy videla...clovek vyzeraj akoby mal holu hlavu a na nej parochnu..kamoska to ma a musi to kazde rano zehlit..a minule nestihla a vyzerala ako vyblvana..proste udesne na pohlad aj na starostlivost..
podla mna to je hrozne, a uz sa to pomaly vzdaluje, este taky mesiac