Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nezrealizovane fantazie..

Príspevok v téme: nezrealizovane fantazie..
bibina

mam taky prbolem.. chodim s priatelom uz 2 a pol roka a mam strasne vela fantazii ktore si s nim predstavujem.. neviem mu to vsak nejako navrhnut.. bojim sa ze by si o mne mylsel ze som nejaka zvrhlicka... strasne by som to chcela vyskusat.. len neviem ako na to.. dost ma to trapi lebo na to celkom casto myslim.. nemozete mi nejako poradit? a nie je to sado maso.. ani nic podobne.. :-)

matkoo

dnes mi priatelka tesne pred vyvrcholením vrazila svoj vibrátor do análu. Ešte že nebol hruby! No vystrek bol mohutný!

kaťušška

hellfire zase neprehanaj! My seno nežerieme. Vieš kolko aut chodí cez den po tom moste?
matkoo ako si to vrátil priatelke? Bol si zdravotník?

hellfire

matkoo tak to mas dobreeee :))) To bolo originalne :))) My sme minule s priatelkou boli na prechadzke asi okolo obeda a prislo to akosi na nas na lafranconi moste :)). Tak sme tam dali na zabradli odzadu za bieleho dna :)) BOlo to extra vzrusujuce, kedze tam chodili lode a po brehoch boli rybari hehe.

matkoo

Moja priatelka ma tolko fantazie že až vela. Vela párov sa miluje len v posteli pri zhasnutom svetle. Ja ked som minule došiel z práce, už ma čakala oblečená ako zdravotná sestrička s poharom v ruke a že vraj odber semena :-) Tak ma najparv robila ustami a dokončila ma rukou. urobil som sa do pohara a ona to všetko vypila. vám poviem menší šok. Za to ju veľmi ľúbim :-)

bibina

ako nie je to nieco extra.. tak veci ktore sa tu celkom bezne pisu.. napr. sex na roznych miestach alebo vyskusat aj puta chcela by som skusit aj anal.. vela bab hovori ze je to neprijemne.. ale co nezazijem tak neodsudzujem.. ja budem mozno patrit k tej skipne ktorej sa to paci.. chcela by som mu spravit aj striptiz aby mal na co spominat.. lenze to je prave to.. je vo mne ten blok ktory ani taketo veci nedovoli.. proste sa hambim.. a neviem s tym nejako pohnut.. :-((