Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Po vysadení antidepresív

Príspevok v téme: Po vysadení antidepresív
leila

Ahojte, vysadila som po dvoch rokoch cipralex, oficiálne mám úzkostno-depresívnu poruchu, osobne si myslím, že aj tetániu. Asi dva týždne po úplnom vysadení sa mi začínajú vracať príznaky - fyzické ale len, napr. točí sa mi hrozne hlava, mám také navaly do nej, žemám pocit, že padnem na zem a hotovo, niečo podobné, len v trochu inej verzii som mávala aj predtým... ale nechcem už brať AD, povedala som si, že to vydržím a skúsim hocičo iné, len mi prosím poraďte, že čo mám robiť...

RNG

Ocne tiky su pravdepodobne z nejakych skratov v nervoch, odporucam zvysovat viralnu imunitu, brat DHA na hojenie nervovych izolacii a pravdepodobne aj rozne vitaminy B ako zmes stress B

mirabelllky

RNG prosim ta, skusil by si mi poradit v teme OCNE TIKY U DETI ktoru som dnes zalozila?ak tu budes a vies.ja sa rano pozriem.dakujem pekne

RNG

Mario, moze. Ale EEG nie je doastatocne ucinny nastroj, aby ti povedal, ake neurotransmiter nemas v poriadku.
Takze kedze sa to neda zistit , tak musis skusat, ktore latky(podla moznosti neskodne potravinove doplnky) ti ten problem adresuju ucinne, a to je podla pravdepodobnosti doplnky na serotonin, (80% pripadov) , melatonin, norepinephrine, dopamin a GABA v mozgu.

RNG

Ja ziadne vyrobky nevyrabam, a vyse 5 rokov ani nedistribuujem. Ale poradim napr dobre zdroje, ako
iherb.com
swansonvitamins.com
puritan.com
kde maju hromadu roznych vyrobkov v rozumnych cenach a mnohe z nich ak v ucinnych davkach.
Iherb na majlacnejsie postovne na Slovensko

Mario1222

RNG : Aha, chcem sa ešte niečo opýtať : Nemôže to EEG súvisieť aj s abstinenčnými príznakmi po náhlom vysadení, ako som to urobil ja ? Pretože v jednom článku som sa dočítal toto : " Medzi abstinenčné príznaky po vysadení antidepresív patria myšlienky na samovraždu, agresívnosť, pocity úzkosti, depresia, záchvaty plaču, nespavosť, závrat, zvracanie, bolesti hlavy, triaška a pocity elektrických impulzov v mozgu ".

Nemôže teda to EEG súvisieť s vysadením, nakoľko sa jedná o elektrickú aktivitu mozgu ? Ďakujem za pomoc.

RNG

Mario, v tej diadnoze ako aj v CT ti nenasli nic.
Tvoje nervove problemy nie su urcene ziadnymi deformitami v mozgu ale nedostatocnymi hladinami neurotransmiterov a to sa neda zatial nijako zistit, len podla symptomov.