Ahojte, vysadila som po dvoch rokoch cipralex, oficiálne mám úzkostno-depresívnu poruchu, osobne si myslím, že aj tetániu. Asi dva týždne po úplnom vysadení sa mi začínajú vracať príznaky - fyzické ale len, napr. točí sa mi hrozne hlava, mám také navaly do nej, žemám pocit, že padnem na zem a hotovo, niečo podobné, len v trochu inej verzii som mávala aj predtým... ale nechcem už brať AD, povedala som si, že to vydržím a skúsim hocičo iné, len mi prosím poraďte, že čo mám robiť...
Po vysadení antidepresív
Nie.
Abstinencne priznaky trvaju velmi dlho, aj po roku.
Ahojte. Je možné mať abstinenčné príznaky po vysadení antidepresív aj niekoľko mesiacov??
Ocne tiky su pravdepodobne z nejakych skratov v nervoch, odporucam zvysovat viralnu imunitu, brat DHA na hojenie nervovych izolacii a pravdepodobne aj rozne vitaminy B ako zmes stress B
RNG prosim ta, skusil by si mi poradit v teme OCNE TIKY U DETI ktoru som dnes zalozila?ak tu budes a vies.ja sa rano pozriem.dakujem pekne
Mario, moze. Ale EEG nie je doastatocne ucinny nastroj, aby ti povedal, ake neurotransmiter nemas v poriadku.
Takze kedze sa to neda zistit , tak musis skusat, ktore latky(podla moznosti neskodne potravinove doplnky) ti ten problem adresuju ucinne, a to je podla pravdepodobnosti doplnky na serotonin, (80% pripadov) , melatonin, norepinephrine, dopamin a GABA v mozgu.
Ja ziadne vyrobky nevyrabam, a vyse 5 rokov ani nedistribuujem. Ale poradim napr dobre zdroje, ako
iherb.com
swansonvitamins.com
puritan.com
kde maju hromadu roznych vyrobkov v rozumnych cenach a mnohe z nich ak v ucinnych davkach.
Iherb na majlacnejsie postovne na Slovensko
RNG: DObry vecer, je mozne na Vas ziskat kontakt? Mala by som zaujem o Vase produkty...
DAkujem
RNG : Aha, chcem sa ešte niečo opýtať : Nemôže to EEG súvisieť aj s abstinenčnými príznakmi po náhlom vysadení, ako som to urobil ja ? Pretože v jednom článku som sa dočítal toto : " Medzi abstinenčné príznaky po vysadení antidepresív patria myšlienky na samovraždu, agresívnosť, pocity úzkosti, depresia, záchvaty plaču, nespavosť, závrat, zvracanie, bolesti hlavy, triaška a pocity elektrických impulzov v mozgu ".
Nemôže teda to EEG súvisieť s vysadením, nakoľko sa jedná o elektrickú aktivitu mozgu ? Ďakujem za pomoc.
Mario, v tej diadnoze ako aj v CT ti nenasli nic.
Tvoje nervove problemy nie su urcene ziadnymi deformitami v mozgu ale nedostatocnymi hladinami neurotransmiterov a to sa neda zatial nijako zistit, len podla symptomov.