mam nejaku buducnost ked mam neviem ako to nazvat ale cudne vedomosti? myslim to tak ze velmi zle ovladam napr. zo slovenciny sklonovanie slov a podobne a ani tomu nejako nechapem.Alebo zo zemepisu nejake obycajne veci co vie asi kazdy ja o nich nemam ani potuchu ale napr. kolko meria nejaka hora ararat a co je snom spojene vam poviem aj o polnoci.A tak je to zo vsetkym fyzika,dejepis,prirodopis nejake obycajne veci vobec neviem ale nieco konkretnejsie ovela menej zname viem aj sa o to dost zaujimam.Mam len 16 rokov a vemli sa zaujimam o mitologiu grecka,rima ,staroveke narody o vesmire viem kopu informaci co nepoznam ani dospeleho co vie tolko co ja.Tak isto aj z oblasti informatiky viem toho vela.Ma to zmysel sa ucit a doslova badat v knihach o tychto informaciach aj ked mnohe zakladne veci mi chybaju? Ja sa o tie zakladne veci ani nezaujimam nepritahuje ma to,to co vedie iny akoby som ja nemusel.Robim chybu uplatnim sa v buducnosti niekde?
mam buducnost?
historik alebo psycholog :D
a ake povolanie by som mohol robit? snazim sa naucit aj latinu - samouk takze mi to ide dost tazko a pomaly bavi ma hlavne historia a psychologia tak ake povolanie by som mohol robit?
nerobis chybu. ani nehladaj, ci niekde robis chybu. malokto ovlada uplne vsetko. chod si za svojim snom a rob co ta bavi. to je najdolezitejsie. a buducnostou sa moc netrap, zijes teraz v pritomnosti. takze spoznavaj a uc sa to, co ta naozaj bavi a zaujima.. drzim paste
jasne preco nie,ved mas vela vedomosti...