Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem,ci ist alebo neist za psychiatrom

aabb01

Bohužiaľ, alebo radšej chvala bohu takú skúsenosť nemám. Ale neboj sa z nosa ti tam určite nikto neodhryzne. A myslím že ani nútiť ťa do niečoho čo sama nechceš ťa nebudú- to myslím tým to čo si písala, že či im to musíš ukázať. Určite máš dôvod na to, prečo to ukazovať nechceš.

aabb01

Presne tak. To pokušenie bude určite veľké a to by si musela mať veľmi silnú vôlu mu odolať. Len ty pekne neváhaj- tu nie je nad čím diskutovať. Takýto stav nie je ani zďaľeka normálny a myslieť si, že to prejde samé od seba sa mi zdá trošku naivné.

maruš

nemusíč nič ukazovať stačí keď povieš bude vedieť o čo sa jedná nasilu ťa nebude nikto vyzliekať ked povieš že si to nepraješ-treba s tým niečo robiť

meggan

a aq pojdem taq bude odomna odbornik cet,aby som mu ukazala tie miesta kade som sa rezala?lebo ak ano taq tam nejdem necem to ukazowat:((

maruš

súhlasím s ostatnými,niečo príde a ty budeš mať zase pokušenie-nutkanie a napatie je také veľké že si musím niečo urobiť -ked urobím opadne -potrebuješ pomoc odborníka je to len otázka času radčej choď

aabb01

To je síce pekné, ale aj tak by som za ním zašla. Ono to pre niečo začalo, a toto môže byť len dočasné. Myslím, že nie je hamba ísť za niekým kto ti dokáže odborne poradiť, ako spôsobovať si bolesť a byť zjazvená. Čo ty na to ?