moj problem je sebaposkodzovanie,rezem sa do krwi,ziletkou...trwa to uz dlhsie uz som bola rozhodnuta ay za psychiatrom ist,ale stopla som sa lebo uz asi druhy tyzden som si neurobila ani skrabancek..je ta navsteva teda este nutna?
neviem,ci ist alebo neist za psychiatrom
Bohužiaľ, alebo radšej chvala bohu takú skúsenosť nemám. Ale neboj sa z nosa ti tam určite nikto neodhryzne. A myslím že ani nútiť ťa do niečoho čo sama nechceš ťa nebudú- to myslím tým to čo si písala, že či im to musíš ukázať. Určite máš dôvod na to, prečo to ukazovať nechceš.
a ako bude prebiehat ta navstewa nemate skusenosti???:(
Presne tak. To pokušenie bude určite veľké a to by si musela mať veľmi silnú vôlu mu odolať. Len ty pekne neváhaj- tu nie je nad čím diskutovať. Takýto stav nie je ani zďaľeka normálny a myslieť si, že to prejde samé od seba sa mi zdá trošku naivné.
nemusíč nič ukazovať stačí keď povieš bude vedieť o čo sa jedná nasilu ťa nebude nikto vyzliekať ked povieš že si to nepraješ-treba s tým niečo robiť
a aq pojdem taq bude odomna odbornik cet,aby som mu ukazala tie miesta kade som sa rezala?lebo ak ano taq tam nejdem necem to ukazowat:((
súhlasím s ostatnými,niečo príde a ty budeš mať zase pokušenie-nutkanie a napatie je také veľké že si musím niečo urobiť -ked urobím opadne -potrebuješ pomoc odborníka je to len otázka času radčej choď
no ja nefiem :((((((by som otom porozmyslala aj ale preto vaham lebo mozno som uz z toho von
ANO!!!!!!!!
To je síce pekné, ale aj tak by som za ním zašla. Ono to pre niečo začalo, a toto môže byť len dočasné. Myslím, že nie je hamba ísť za niekým kto ti dokáže odborne poradiť, ako spôsobovať si bolesť a byť zjazvená. Čo ty na to ?
aabbo1
dakujem za reakciu.ale uz 2 tyzdne nic.rany sa mi tiez hoja tak ja nefiem faktis...