STRES A MENSTRUACIA

Mista112

Dobrý deň chcem sa opýtať aj poradiť po pôrode to je 11 mesiacov som schudla 40 kg menštruáciu som mala normálnu posledné mesiace nepravidelnú pred 2 mesiacmi som mala styk menzes potom prišiel načas ako mal , potomkom začala užívať antidepresíva ktoré som vysadila pred 3 týždňami za 2 mesiace som schudla 8 kg a terás menzes nikde aj som sa začala stravovať normálne a nic samozrejme robila sondu aj test včera a bol negatívny mam aj veľké stresy z toho všetkého môže za vynechanie ms úbytok váhy a stres ??? Dakujem

maca500

dobry den chcela by som sa opytat ked my gynekolog nasadil antiku a pila som ju tri dni lebo my bolo po nej zle mozu my meskat MS dik za odpoved

helena 100

dobry den gynekolog my nasadil antiku len nebolo my dobre po nej tak som ju vysadila a pila som ju tri dni. mozu my ponej meskat MS

usiko

ewwe, netreba brat vazne tie reci, ako kto otehotnel, biologiu sme mali vsetci a zazraky sa nekonaju...takze klidek....inak, stres moze za vela veci....aj za cudny menzes...mne vdaka tomu meskal 9 dni a bol tiez omnoho kratsi, asi ako tvoj.....ale nevadi....na to vplyva skoro vsetko, vraj aj ked zmenis zivotny rytmus tak aj to......napr, ze ides v noci do prace a organizmus nevie, co sa deje, lebo je nauceny oddychovat....

angeles

ja to poznam ja som mala stresy riadne so skusok a aj sa mi nedarilo a hadali sme sa s chalanom a meskalo mi to dva mesiace po sebe tyzden...som bola z toho na nervy...ale ked som sa snazila ukludnit bolo to v pohode to urob aj ty...alebo si zajdi na vysetrenie na gyndu...moze to byt aj neaka choroba...ale kazdopadne...stres je svina a my baby to proste schytame