Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

som na seba nasrata

Príspevok v téme: som na seba nasrata
obycajna nula

dnes som nic nejedla az pred hodinou som nevadrzala a zozrala som dva rozky a buchtu :(velmi ma to trapi,nemohla som to vracat,pretoze sa bojim aby ma mama nepocula,tak som si vzala prehanadlo,uz chcem aby zaucinkovalo,lebo ma z toho klepne:(
kedy zaucinkuje?chcem byt cista,nechcem smrdiet za zradlom prosim co mam robit,aby to zomna vsetko rychlo vyslo von??

aabb01

Cicka skús napísať koľko vlastne vážiš, keď už si taká strašná " tučibomba" a stváraš, to čo stváraš. Myslím to preháňadlo. Ozaj si myslím, tak ako písala rendynka , že ten psycholog, by bodol

lizanka

nezalezi na tom, ci si nula alebo nie, nebezpecne je to, ze sa snazis o nulovy prijem kalorii. a vazne si chces nechat diktovat ideal krasy od modneho priemyslu? od ludi ktorym si uplne ukradnuta a zaroven trapit vlastnu rodinu?

obycajna nula

nechuti mi nic,zradlo je humus,odpor,ktory zomna robi tucibombu,koli zrdalu vypadam tak jak vypadam,nenavidim zradlo

angeles

najprv nežereš a potom sa prežereš to je to najhorsie co mooze byt...musis si urobit normalny jedalnicek a papat to co ti chuti ale v normalnych mnozstvach...a nie hento...sak to je na nervy

rendynka

obycajna nula ty si celkom v poriadku?!? To si akoze cely den nejedla a teraz si na seba nahnevana, ze si nieco do seba hodila? Sa zobud dievca, jest sa musi! Alebo chces niekde odpadnut od hladu? Nevymyslaj somariny a normalne sa najedz. Takto triznis len svoje telo. A inak medzi nami aj psycholog by v tvojom pripade nebol zly. Ved toto nie je normalne.