dnes som nic nejedla az pred hodinou som nevadrzala a zozrala som dva rozky a buchtu :(velmi ma to trapi,nemohla som to vracat,pretoze sa bojim aby ma mama nepocula,tak som si vzala prehanadlo,uz chcem aby zaucinkovalo,lebo ma z toho klepne:(
kedy zaucinkuje?chcem byt cista,nechcem smrdiet za zradlom prosim co mam robit,aby to zomna vsetko rychlo vyslo von??
som na seba nasrata
Cicka skús napísať koľko vlastne vážiš, keď už si taká strašná " tučibomba" a stváraš, to čo stváraš. Myslím to preháňadlo. Ozaj si myslím, tak ako písala rendynka , že ten psycholog, by bodol
pi vela vody
nezalezi na tom, ci si nula alebo nie, nebezpecne je to, ze sa snazis o nulovy prijem kalorii. a vazne si chces nechat diktovat ideal krasy od modneho priemyslu? od ludi ktorym si uplne ukradnuta a zaroven trapit vlastnu rodinu?
kolko vazim?to je nepodstatne
obycajna nula : a kolko vazis ????
nechuti mi nic,zradlo je humus,odpor,ktory zomna robi tucibombu,koli zrdalu vypadam tak jak vypadam,nenavidim zradlo
najprv nežereš a potom sa prežereš to je to najhorsie co mooze byt...musis si urobit normalny jedalnicek a papat to co ti chuti ale v normalnych mnozstvach...a nie hento...sak to je na nervy
kritizujte ma je mi to jedno
btw, viem ze som nula,inaksie by som si henten nick nedavala ani
obycajna nula ty si celkom v poriadku?!? To si akoze cely den nejedla a teraz si na seba nahnevana, ze si nieco do seba hodila? Sa zobud dievca, jest sa musi! Alebo chces niekde odpadnut od hladu? Nevymyslaj somariny a normalne sa najedz. Takto triznis len svoje telo. A inak medzi nami aj psycholog by v tvojom pripade nebol zly. Ved toto nie je normalne.
ty si vazne obycajna nula