mam asi pol centimetra hlboko v posve nejaku hrcu, alebo zdureninu alebo nieco take...a..citim ako mi to prekaza...neviete co to je?
hrca v posve
ja by som sa neplasila..vraj zensky G-bod ma velkost a tvar fazule a je par centimetrov za vchodom do posvy..
no praveze sa bojim jak cert kriza
a pockas kym prides na radu.. :) das sestricke karticku a povies jej ze ty si sem prisla prvy raz.. no a bude.. :) sa tolko neboj
no..skusim neakeho doktora najst...a ked tam us budem..co mam robit, vojdem do cakarne...a co dalej?
staci tam len tak ist.. ona ti zalozi potom kartu.. :)ale nepanikar..nic to byt nemusi..ok? len si zisti dozajtra nejakeho gynekologa..napr.od kamaratky a chod tam.. nemusis sa nicoho bat
nie, vchod do maternice to nie je...viem ze tam je krcok maternice...toto je tesbe za vchodom do posvy...je to akoby daaka zdurenina, alebo nieco take...a prekaza mit, zavadzia...ako by som tam nieco mala strcene(nemam), mam tam taky drazdivy suchy pocit
nie je to nahododu vchod do maternice...to je taka hrcka...a ked nie je chod ku gynekologovi :) papa
viete niekto aspon priblizne co by to mohlo byt?
byvam v martine...urcite tu nejaky je...lenze ja neviem kde a aj keby som vedela...neviem ako...skratka neviem ci tam mam len prist...a pockat kym sa zjavi sestricka...alebo tam treba volat...alebo ako
nemate ziadneho gynekologa v tvojom bydlisku alebo ako? :) urcite mate.. kde byvas?