Čo to vlastne dialýza je? Kedy je vhodná a kedy je potrebná? Ako prebieha? Od koho treba papier, že treba vykonať dialýzu? Môže to podstúpiť hocikto?
DIALÝZA
Hej, má aj nízky tlak, ona sa narodila s chorým srdiečkom, predpovedali jej zlyhanie orgánov, už v 10 roku jej života, teraz má 35 a zdá sa že sa všetko zlé doktorom plní, vravia že pre ňu nemôžu už nič urobiť.
To by mohlo suvisiet. Nema prilis nizky tlak? Vtedy ladviny nefunguju.
Povedzte mi ako prebieha taká dialýza? Ak viete, to tam prídete, dajú vás lahnúť alebo sadnúť? pichnú a už to ide? Nebolí to? Nevadí dialýze slabé srdiečko?
Skusil by som urologiu, alebo internu.
Ako presvedčiť lekára že je to vhodné, bez odborného vyšetrenia? Dá sa to vôbec? a trvá to fakt niekoľko hodín? to by asi nevydržala, aký odborný lekár je k tomu potrebný?
No ak ide o zastavu mocenia, tak by to urcite vhodne bolo.
áno je to pre ňu, ale to ma len tak napadlo, lekári dialýzu nespomínali, asi to nei je pre ňu vhodné,len som chcela vedieť čo by jej pomohlo,lebo vycievkovanie je zbytočné,pokiaľ má močový mechúr prázdny, je to niekde inde zadrhnuté,neviem ako pomôcť,niekedy si myslím nech si ju už pán boh vezme
nas sused chodil na dialyzu 4roky a 3krat do tyzdna
pri dyalize sa vymiena krv v tele,je to niekolkohodinova procedura,pacient je po nej unaveny,a odporucit ho musi odborny lekar.jancecka to je stav tej tvojej svagrinej co si pisala ze ma dawnov syndrom,alebo si to mylim s niekym inym?
ale ako prebieha, koľko asi trvá, je to prečistenie krvi? kto to odporučí, stačí ked mi prídeme a povieme že si prajeme dialýzu? asi nie