Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

diktator??..alebo len hlava rodiny??

Príspevok v téme: diktator??..alebo len hlava rodiny??
suzis

So svojim priatelom a mojimi detmi som sa odstaovala daleko prec..400km od domova...ola som tam uplne sama..iba s detmi..priatel v robote..Vydrzala som to tri mesiace, vecny kolotoc...samota...casto pil, mali sme tam aj jeho psa..veel, ze neznasam ked ho pusta do postele..robil to aj tak...alebo isiel spat ku psovi na zem do kuchyne len preto, ze som ho nestrpela snami v posteli...ide o pitbula...Nezvladla som to, vratila som sa domov..prisiel zamnou aj on...teraz chceme zacat znova spolu zit, slubil mi, ze sa zmeni...ze pes bude mat svoje pravidla...vycita mi,ze som od neho usla, ze som sebecka a nezvladla som to, cize ho nelubim...nenecha si vysvetlit, ze som nezvladla, alkohol, samotu a psa...a jeho navyky..Chceme ist byvat do domu...je to moje vykupenie, co sa psa tyka...aj ked si myslim, ze sa bude chciet mat v dome..mozno aj v posteli...dokonca ma tlaci do toho, aby som ten dom vybavila, patri mojmu otcovi a je prazdny...a dal mi ultimatum, ze ked ten dom nevybavim, urobi to iste co som urobila ja - odide daleko prec...niekde na druhy koniec republiky...Tvrdi mi, ze on len chce byt hlavou rodiny..je to takto spravne??..ja mam len pocuvat, byt ticho a plnit si svoje "zenske" povinnosti...a on tie "muzske"...neviem co a ako..inak je ku mne velmi dobry, vsimavy, lubi ma....ale tvrdo si stoji za niektorymi svojimi "maniermi" na ktorych nechce ani polavit, ani pristupit na kompromis...

suzis

dnes som bola za dedkom v nemocnici..pred tyzdnom som pochovala babku...a moj priatel ma privita stym, ze ci som v nemocnici vybavila s dedkom ten dom...dal mi ultimatum, ze bud do 15-eho ten dom vybavim, alebo sa stahuje prec a ked chcem mam ist snim...neberie ohlad na chorobu ktorou dedko trpi, neberie ohlad na moje deti, ze syn musi znova menit skolu...proste ma tlaci k juru a hlupo ma pri tom vydiera...

nedajsa!

suzis nad cim este uvazujes? je to prizivnik, alkoholik a ani to nezapiera, tak co od neho vlastne chces, aby ti nicil zivot? ved ti nic nedava, len ti nici sebavedomie. UKONCI TO!

suzis

on ma aj vlastny byt..ale ma tam podnajomnikov...v podstate sa o nic nesnazi..nepracuje, iba doma vylihuje, spi a je...potom vezme psa a ide von..to je cely jeho kolotoc..nas zivot si predstavuje tak, ze si najde pracu, preda byt a peniaze investuje do mojho domu...ale kde je zaruka, ze snim vydrzim??..a co ak nie??..potom uz je problem sa rozist...aj ked plany s to pekne..ale mat pocit zviazanosti a pritom si nie som ista ci to je spravne..to nechcem...moj dom..jeho investicie...dokonca mi nacrtol, ze potom by ho z domu ani sam cert nedostal, aj keby sa medzi nami hocico stalo...no sila...ale jeho prdstavy su pekne..ale co ak ostane len pri predstavach??...

gfbgfbgfn

akoze podla mna... ASPON KVOLI VLASTNYM DETOM, KTORE URCITE MILUJES NAJVIAC NA SVETE sa ho zbav lebo zivot s nim zanecha na nich nasledky! myslim ze to by stacilo.

aduliena

Už len to, že nie je ochotný robiť žiadne kompromisy je dosť na to, aby si s ním nebola. Je to sebec a nie hlava rodiny. A ďalším dôvodom je alkohol....ruky preč od takého.

:-(((((((((((((((((((((

suzis,hlava rodiny??ten chlap nevie co to slovo znamena!!nie je vyzrety!!hlava rodiny ma svoju prirodzenu autoritu, ktoru si vsak neziska vydieranim /napr.ked sa odstahoval na zem za psom, len preto,ze ty si ho nechela mat v posteli j to je forma vydierania, z jeho pohladu to mohol byt trest voci tebe, aby si zostala sama a s vycitkami svedomia a aj to svedci o jeho nevyzretosti, ved je to detinske ma aj crty-neustupcivosti.davaj pozor aby raz toho psa na teba nepohuckal:-(.never ,ze sa zmeni, zmeni sa na chvilu a vsetko pojde do starych kolaji.takisto ked ti vycital,ze si sebecka.nie si, mas svoje pravidla, vies co chces a NENECHAJ SA MANIPULOVAT.nechcem byt kruta, ale s takym muzom netreba robit ziadne kompromisy.a urcite by som nedala na jeho natlaky.po pravde povedane, takeho muza by som si moc domov nepustala ale nielen domov, ale i do mojho zivota..kludne mu povedz ak sa bude vyhrazat odchodom-kludne odid.

mariielaa

nechce sa mi verit, ze v dnesnej dobe su este zeny, co nevedia, co robit pri takonto chlapovi. nechaju sa manipulovat a pod.
Aj keby som do smrti nemala poznat ziadneho chlapa, tak od takehoto urcite odidem.
Nic sa nezmeni, pol roka bude pretvarka a potom sa to vrati do starych kolaji a v posteli budes mat nie jedneho ale 2 pitbulov.
A nastahovat sa do otcovho domu ? no este to, nakoniec prides aj o strechu nad hlavou. Chyt sa rozumu a zbav sa ho. Taku hnidu, ked uz budes velmi chciet, najdes kdekolvek.

laulina

Suzis, neľúbi ťa, ale využíva, uteč kým sa ešte dá. Držím oalce, ak chceš pomoc tak mi napíš a nájdeme riešenie.

usiko

suzis, uplne jasny pripad chudaka co zije ste v minulom storoci a velmi ublizis sebe aj detom, ak s nim nadalaj budes ostavat....ja viem, ze ho neopustis, lebo sa bojis a je to tazke rozhodnutie, ale myslim, ze si velmi ublizis....nie je to dobry clovek a nikdy u neho nebudes ta prva....a to by si byt mala...

darling

suzis..utekaj od neho..je to zadubenec..citovy manipulator..a tie nazory ze hlava rodiny..Partneri su vzdy rovnocenni..aka hlava..on je chlap a ty mas pocuvat?Odid kym este mozes..nedaj sa zlakat sladkymi recickami ani vydieranim..Skoncila by si ako tyrana zena..ak nie fyzicky..tak urcite psychicky..a po case by bola z teba ubita chudera..nestastna ale poslusna..A chlap, ktory ma taketo super nazory ti v zivote nepomoze v domacnosti..nebude si vazit teba ani tvoje deti..Poznam jednu zenu, co si vzala takeho podobneho chlapa..alkohol.."hlava rodiny", muzska a zenska robota..Vydrzala s nim dost..to je fakt..Ale teraz je uz bez neho..s ubitym sebavedomim..bez haliera..zakomplexovana..a s premarnenymi rokmi zivota..Ale on sa mal pri nej dobre..vypil si..bol hlavou rodiny-ked mala svoj nazor, nieco sa jej nepacilo alebo potrebovala pomoct..povedal jej ze nech sa nestara..zena nema co chlapovi rozkazovat-patri do kuchyne..a chlap do krcmi..Chces dopadnut takto????