ahojte..mam 5roc.vztah..s orgazmom nemam problem..ani vaginalnym ani klitorialnym..ale vystrek som este nikdy nezazila..a som neskutocne vzrusena pri svojom partnerovi..aj ked si to robím sama dokazem za par sekund dosiahnuť orgazmus..ako dosiahnuť taký orgazmus aby som až striekala??poradte
ženský výstrek-sex
no ja som to zažila prvy krat nedavno už mam 30r a tiež som mala problem s bodom G ale id istej chvile už nemam a striekam jak fotana ja neviem čo sa stalo..:-) vžds som bola riadne vzrušena ale teraz je to uplne divoke stači mat dobru polohu vystrčiť panvu a ide to.. len kto to bude upratovat :-) aj dva deci
pozri MOKRY ORGAZMUS
Aj ja to chcem zazit strasne a myslim,ze aj moj partner by sa velmi potesil keby som to zazila pri nom.som zvedava ako to dopadne po tomto napade
ja vytecem dva tri krat pocas sexu, neni to orgazmus a viem to urobit aj tlakom, ze to vytlacim, no pri orgazme som striekala len dva krat... vzdy je to tak za salku vazne par krat pocas sexu ked som strasne vzrusena.... asi som divnaaaa
no ak chces striekat sadni si zadkom uplne na kraj stolicky a rob sa prstami a hlavne sa uplne uvolni. JA stiekam ako blazon. Pri partnerovi aj v inych polohach.
No bol to taký malý výstrek.Nie ako "P-čku",ale bol.:)
juva-čiže po orgazme mam pokračovať dalej dráždením..hmm.vyskušam..po orgazme po tom chvilkovom krasnom pocite už ani nemám chuť si to dalej robiť..ale vyskušam..:-)..a ty si normalne striekala..alebo iba tak vytiekla...lebo ja som dost vlhka po orgazme..ale vystrek to nieje..
No ja mám problém s orgazmom pri sexe s priateľom,ale keď si to robím sama,tak ho dosiahnem.A nedávno som prišla na to,ako môžem aj striekať..Proste keď si myslíš,že to najlepšie už prišlo a chcela by si už aj končiť,tak to úplne vyhecuj a zrýchli a budeš striekať.Teda aspoň mne sa to tak podarilo dráždením klitorisu.