Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

byvaly sa zeni..boli to..co stym??

Príspevok v téme: byvaly sa zeni..boli to..co stym??
sunnygirl333

...som rozvedena, sama s detmi...rozviedla som sa koli opakovanym neveram manzela..v decembri sa rozisiel s priatelkou, pred dvoma tyzdnami mi klacal pri nohach, ze to mozme skusit znova, ze budeme rodina, ved mame male deti...dokonca kupil pre nas novy byt v inom meste...dala som mu sancu, bolo mi luto, jeho - ved kazdy sa moze potknut, bolo mi luto deti...a minuly tyzen prisiel s usmevom na tvari, ze sa zeni !!!..sok z jasneho neba...najprv som si myslela, ze sranduje, potom som tak trocha dufala, ze mozno chce poziadat mna....berie si cudziu zenu, s dvoma detmi, ktoru pozna necele tri tyzdne...nerozumiem tomu, neviem sa v tom zorientovat, ublizil mi, oklamal..boli to...

dadah

to s tou špinou si odhadla. je tomu tak, pretoze ludia "špiny" nemajú v ničom zábrany, proste im nefunguje svedomie. snad len dúfať, že sa karta niekedy obráti a tí dobrí budú aj tí šťastnejší. hm, tak teraz uz tomu chápem, manželstvo z rozumu. rýchli sobáš, ešte rýchlejší rozvod, či problémy, ale pokial je on tak zabezpečný, ta jeho sa ho bude snaziť udržať. on potrebuje predovšetkým dozrieť.

sunnygirl333

...strasne vam dakujem za nazory...psychicky ste mi velmi pomohli...chybou je aj to, ze som na vsetko sama...namam sa skym o tomto porozpravat, poradit...nechapem ako moze takto rychlo vstupit do manzelstva, ako rozmysla, a tiez nerozumiem tej dotycnej..sice tam tomu trocha rozumiem..novy byt, zabezpecene deti...proste ona to vidi materialne a mozno to dokaze tak trocha zahrat..ale dokedy??...zivot je nespravodlivy, cim je clovek vacsia "spina" tym lepsie sa mu dari...

dadah

ahoj, nemám slov. Neviem, čo ma šokovalo viac, to ze si berie cudziu ženu alebo že ju pozna len tri tyžne. Celé je to choré. Ako žena túžiaca po peknom živote a vzťahu si nemohla vedieť, že s tebou takto vypečie, takze aj keby ti niekto vyčítal, načo si mu dávala šancu, máš právo rozhodnúť sa a samozrejme si brala do úvahy aj vašu minulosť, pritomnosť a budúcnosť, ktoré predstavujú vaše deti. Zaľúbený človek, sa riadi srdcom a nie rozumom a hlavne, keď ti do toho rozumu vnucuje myšlienky, ktoré sa zdajú byť neodolateľné. Asi by si sa už nemala na neho upínať, ani keby ti zajtra zazvonil na dreve a ľutoval všetko. Iný už nebude a ked to urobil raz urobí to znova. Nikdy nebudeš mať v ňom istotu, či sa nezodvihne a nebude si v uliciach hladať novú nevestu. V podstate ti len ubližoval, či už ste boli manželia, ked ta podvadzal a teraz znova. Už si to raz prekonala, prekonáš to aj teraz. Rob presne tie veci, čo si robila po rozvode, teda pokiaľ to nebolo niečo, čo škodilo zdraviu. Myslim si, že nebudeš trpieť len ty, ale aj ta jeho nastavajúca, ved ako uz len može dopadnut manzelstvo ludi, ktorí sa sotva poznajú.

Alternativa

Nedovol mu, aby Tebe a detom uz ako exmanzel nadalej nicil zivot. Zostava otcom Tvojich deti, ale pre Teba, dufam, uz nebude kamarat. V tomto sa nemoze zorientovat ani nezavisly citatel, takze naozaj viem, co citis. Skus vyventilovat Tvoju zlost na neho /nie lutost/ a povedz si :"urobil definitivnu bodku". Lebo tu bodku by si sama mozno nikdy neurobila. Ale v dotiahnuti tej bodky bud dosledna...viem, ako to boli...zajtra bude lepsie, urcite.