Male vyrazky na rukach

kvietka

no baby,to je keratosis pilaris,aj ja to mam uz od decka,aj mojej rocnej dcere sa to nedavno objavilo.zevraj sa to neda liecit,iba potlacit priznaky,u niekoho sa to zlepsuje vekom (co asi nie je moj pripad).liecive by mali byt pripravky s obsahom kokosoveho oleja,urei,mliecnych kyselin,niekde som citala,ze pomaha i vitamin A.ja uz som vyskusala kadeco,ale vyrazky nemiznu,iba v late ked sa opalim je to kusok lepsie.

sara13

jilka mne sa tiez nieco podobne urobilo, skusila som ichtanolovy telovy gel sprchovy a krasne to pomohlo. maju to v lekarni, dokonca aj sampon.

jilka

ahojte, ja mam podobny problem,ale tie vyrazkmam na nohach(stenhach).nie su ani hnisave ani podkozne asi. oni su akoby fliaciki ale vyzeraju ako male bodky ci jak to mam opisat... neviete z coho mozu byt? a ako sa ich zbavit ak sa to da?

gretaaaa

Ahojte vsetci aj stym mam tiez dost velky problem.Sposobuje mi to psychicku traumu,ked si mam dat tricko s kratkym rukavom alebo na telesnej,no je to proste jako za trest.V mojej triede to ziadna baba nema tak sa vypytuju ze co to ta mam no strasne uz neviem co mam stym robit lekarka mi povedala ze to mam keratosis pilaris a dala mi nejake maste ale ze sa to neda vyliecit.Preto vas prosim ak ma niekto dobre skusenosti s niecim tak mi napiste na moj mail a mozme pokecat budem fakt vdacna ainak mam 15 rokov...cawte zatial a PISTE CAKAAAAM

veronika

akoze mna vobec nenapdalo ze by sa to malo kremovat...no skusim teda..a moze byt krem s obsahom olivoveho oleja alebo nie?...skusme sa toho teda lillien spolu zbavit:D...

lilien

moze byt na tie vyrazky na ramenach nejaky krem na suchu pokozku?? ci moze byt hocijaky mastnykrem? alebo hydratacny..??

panika

na to akne si daj zarobit v lekarni 4% sírový lieh.Jedenkrat denne to potieraj, vysusi sa ti to a zmizne. ale len 1x, lebo to moc susí a nedavaj to na tvar