ludia, prosim vas, viete poradit miesto na dobru dovolenku? to, co mate overene a sami ste tam boli a boli ste spokojni. moze byt na slovensku aj v zahranici. nie velmi drahu, ale aby bolo cisto, pohoda, pekne prostredie. najlepsie so stravou. s ktorou cestovkou mate dobre a s ktorou zle skusenosti? prosim, len pravdu (nech nepisu zamestnanci cestoviek, ale iba ich klienti!klienti!).
dovolenka
jeden cas, asi pred 2r bol book ist na dovolenku do bulharska, vsetci moji znami tam boli (ja ale nie :)), velmi lacne, ciste more a hotely tiez pekne vraveli. cestovku nemam sajnu..ale o hydrotoure som pocula najmenej negativnych tvrdeni :))
my sme boli cez kartago v Sousse, hotel Marabout.. teraz tam maju aj priamo v arealy vodny park. Hotel bol velmi pekny, izby ciste, strava vyborna.. boli sme spokojni. www.hotel.marabout.tourism.tn
Bol niekto v Tunisku? Ktory hotel je dobry?
tesimsa: skus si pozriet na stranku tip tour, ja som si nimi bola uz 3x a bola som vzdy spokojna, 1x v Chorvatsku a 2x v Taliansku. Ceny mali velmi dobre, v cene bola plna penzia a ubytovanie v hoteloch a penzionoch.. alebo aj stany a privesy... boli sme aj cez Kartago v Tunisku a tiez sme boli velmi spokojni. Aj tam sme mali polpenziu ale bol to last minute, takze ci maju dobre ceny aj inak, netusim:))
tento rok by som chcela ist do spanielska. ma niekto dobru skusenost? chcela by som vyskusat nejaky poznavaci zajazd, aby som aj nieco videla, nielen sa opekala na plazi. vie mi niekto poradit dobru cestovku s takymito zajazdami? len aby to nebolo na bicykli a v stanoch. alebo noci v autobuse, to by som si velmi neoddychla. vdaka na tipy.
na slovensku je vela krasnych miest. chces ist k vode alebo na hory? ja planujem tento rok navstivit liptov, bol som tam pred 3 rokmi a bolo super.