mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
pa vitanka, uzi si vikend
uz to nechapem vobec co radanka rozpravas... vravela si ze s tym novym boli problemy, ze tam bola zla baterka aj... no a v tejto starej tehle ti vydrzi baterka dlho
Ahooj Vitanka.
Nieee Janka,tento co syn pouziva to mam nokiu,asi rocnu.A v tom ericsone mame inu sim-kartu..
tak caute kraaaasky, prajem vam krasny vikend. ja tu nepridem, az v pondelok hadam :) uzite si to a nezabudnite oddychovat :) a relaxovat :)
Tak ahoj Vitanka a prajem ti krasny vikend a uzi si ho naplnoooo :DDD
no radanka tak preto ti baterka vydrzi tak dlho, lebo to mas stary mobil, takze uz sa tomu necudujem
Tie hovory by som brala aj ja,ale malo kedy sa dostanem k telefonu vtedy jak su zadarmo..
stare ale kvalitne :)
pocuj radanka, budem koncit, lebo musim si este maknut, ked nechcem ostat nadcas v PIATOK :)
No,pochovali u nas v zahrade.Maly strasne plakal.On bol na nu velmi naviazany..Vsak ona uz mala cez 15 rokov..