mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Je to na najlepsej ceste.No snad to vyjde.Mozno ta dojde aj zajtra pozret :))
je to vsetko pekne a dufam, ze pojde s nami na dovolenku k tomu moru
no mozno ano mozno nie, ale mohol by, viem, ze by mi nikdy nic zle nespravil... ale uz mame dohodnute korculovanie, len nevieme na kedy, teda ked bude teplo:-)
Clovek ani nevie,kde ho co caka :)))
Snad to bude ten pravy :))))))))))))))
ach jaj, normalne citim ze mi chyba:-))) joooooj... sak uvidime co bude dalej, nejake akcie a mozno nieco bude, ach keby:-)) ale vidim, ze mi chce so vsetkym pomahat, aj so skolou, no uplna krasa:-)
Vidis,jemu si sa nemusela ani doprosovat,aby za tebou prisiel.To nie jak ten ex.
To sa fakt tesim s tebou :)))))Velmi sa tesim
ale vydrzala som pre neho:-))) a inak dobre sme si pokecali a hned sa pytal, ze ako sa citim a tak,no krasa
hhhhhhhh,to bolo dobre :)))) ale vydrzala si,ne? :))))