pls poradte.... co robit pri neznesitelnej bolesti krizov? zacali ma boliet pred menstruaciou, myzslela som ze preto, ale odvtedy ma bolievaju skoro denne... ked lezim alebo stojim je to ok, akonale si sadnem tak sa to stupnuje...dnes som bola korculovat a vobec nic, pohodicka.... ale ked sedim tak je to des.... a nemozem predsa prestat sediet :)) nechcem brat nic proti bolesti, aj preto, ze nebudem predsa na tabletkach do konca zivota ... k lekarke sa chystam ak nic ine nepomoze...
bolest krizov
ahojte..mna zas pobolievaju ked som zohnutá inač nie..ani sama neviem ci su to križe,alebo platnička,alebo nerv..a k lekarovi sa bojím..:-(.pritom mam len 22
ana7 napíš ako si dopadla, aj mna bolia kríže, a prst na nohe. Raz je dobre a inokedy zasa bolí a bolí
Preco vahas? Uz si mala ist k lekarovi hned. Taketo bolesti netreba podcenovat.
Veru aj choď, načo sa budeš trápiť v bolestiach.
Dostala nejaké super tabletky, ktoré jej hneď zabrali a ak si dobre pamätám, tak aj jednu injekciu.
No vieš, kríže sú háklivé a môžu ťa bolieť aj tak dlho. KeĎ nenosíš tielka, mohla si ľahko prechladnúť. Moja kamoška takto prechladla pri ventilátore v lete, keď ho púšťala na seba. Musela vyhľadať pohotovosť...