Ach ten telocvik..

Príspevok v téme: Ach ten telocvik..
florian

Zdravim vas,
potreboval by som pomoct. Chcel by som celorocne oslobodit od cvicenia na telesnej. No a neviem ako, pretoze ja som prakticky uplne zdravy... Pre vysvetlenie chcem to preto pretoze nemam rad tie hovadiny co na telesnej robime napr. na gymnastike atd... Ja mam rad sport, ale telocvik v skole, tak to uz nemozem zniest.
Za pomoc dakujem

telocvikar

len ty nic nevymyslaj a cvic si po svojom. ja som tiez nemal rad telesnu ale cvicil som si tak ako som chcel a z telesnej som bol podla nasho byvaleho ucitela zo zakladnej najhorsi... a nakoniec som na vyske vystudoval telesnu vychovu... nezahadzuj moznost pohybovat sa, moznost telesnej vychovy, ak je to ozaj vazne sproste odmietni robit tie veci, mozno budes mat z telesnej 3 alebo 4, no to ze si sa hybal a cvicil za to sa ti telo iba odvdaci.

maliba

fakt jedine nejaky papier od lekara, teda aspon na obdobie, ked sa robi nieco , co ta nebavi. ked si chory, povedz lekarke, ze nech ti da papier aspon na 2-3 tyzdne, lebo ze tam behate do zblaznenia a mate debila telocvikara.
Inac nemozte robit cely rok gymnastiku.

fgf

moj spoluziak to vyriesil jednoducho, jeho matka je zdrav. sestra a teraz ma zdravotny stupen c. 4(nic mu nie je, ale akoze ho boli koleno) - nemusi vobec cvicit