Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem misionarsku polohu,no neda sa...

Príspevok v téme: chcem misionarsku polohu,no neda sa...
marcelaj

moj partner ma tak penis, ze ked sa mu postavi tak je pevne kolmo a neda sa ohnut tak aby sme mohli mat klasickeho misionara...je ohnuty skor tak do dola...je to perfektne od zadu a ked som nanom,ale niekedy to chcem take intimnejsie,telo na telo...je to moj prvy partner,tak neviem ci sa s tym da nieco robit. Da ?????

marcelaj

vtipne :P no nie proste ked sa mu postavi tak ho ma uuuplne na pevno kolmo k telu a este zalud ma jemne ohnuty dolu a ani sa neda ohnut tak, aby sa domna dostal...takze ked lezi namne asi tmazko sa do mna dostane

xxxxxx

Aj ja mám penis dodola a problém to až taký nieje, teda pri misionári, neviem si predstaviť, ako myslíš, že nevie zasúvať...kus to bolí, ale človek si zvykne...zo zade je to teda sila...máš neobyčajného partnera s exkluzívnym penisom..váž si to :D

hjkl

aj moj priatel ho ma smerom nadol a misionarska poloha je uplne v poriadku. Podla mna sa to da len treba trosku chciet. Prax, trpezlivost a pojde to. :):):) ved ked nemoze trafit sam proste ho chyt do ruky a pomoz mu trosku ;) uvidis ze to pojde :)

marcelaj

no zboku,ale zozadu...neviem prist na polohu aby som mu bola tvarou v tvar, teda okrem ja hore...hrozne neprakticke