ahoyte mam 16 a ked som sa pokusala zaviest tampon nedarilo sa mi to dost to bolelo a neslo to dnu skusala som aj aplikator a dostala som ho asi do polovice.Pozerala som si aj pribalovy letak aj to ze sa mam ukludnit.Ukludnila som sa vylozila nohu na vanu a skusala som to ale neslo.Skusila som to 3 krat a potom som to vzdala.Tak som si dala nakoniec vlozku a stipalo ma to tam potom cely den:(....
problem so zavadzanim tamponu
to som ešte nepočula o tom. ale tampony sú NEPOROVNATELNE pohodlnejšie ako vložky (kt. nosím len na noc)...
dievcata a zvlast mlade,viem ze pouzivanie tamponov ma svoje vyhody ale velmi lahko vam v posve moze zostat maly nasiaknuty kusok buniciny,som sestricka v Gyn.ambulancii a za moju 14rocnu prax som sa s tym stretla mnoho krat.odporucam vam tenucke vlozky a pouzivanie tamponov obmedzit.
majla, to je tym,ze si panna, urcite ho tam nepchaj na silu.inac, lahsie sa zavadza, ak si lahnes na chrbat,a pokrcis nohy, viem ze to znie neprakticky.a skus ich pouzvat co najmenej a castejsie striedat,on totiz velmi nasiakne a potom to ide aj tazsie von:-(
no to asi preto lebo som sa akurat umyla a este som bola cista a sucha tak pockam kym troska nasiaknem:D
stipalo to urcite z toho, ze si ho tam nasilym tlacila a bola si sucha....mne sa to tiez stavalo v zaciatkoch. Pokial si neni dostatocne mokra, tak ho tam radsej nasilym nedavaj, lebo sa ti opat podrazdi ta sliznica
mno tak diky baby.budem sa snazit teda.:D
ked budes mat menstruaciu a budes mat teda "vlhko" tak si tam donutra strc pomaly najskor prst.. Mozno to znie surovo, ale aspon budes vediet,ze ktorym smerom ho tam treba zaviest...zakladom je, ze musis byt vlhka, inak sa tampon ani nepohne. Bude sa klzat dovnutra. a zaved si ho hlbsie, aby si ho necitila, inak bude mat cely den bolesti
hehe no do ucha nie ale tam by to islo.no ves ja by som velmi rada presla na tampony ale ja sa tak bojim ze zase ma to bude cely den stipat ked sa to nepodari:( no nvm.skusim no a skusala som aj bez aplikatora a sa mi zdalo ze ten tapmon je neaky suchy ci co ale mala som menstruaciu.
vsade mozne? do ucha a tak? :))) smejem sa.
musis len prist na system. urcite sa ti tam vmesti, o to sa neboj, len to nesmies robit nasilu. ja si spominam, ako to bolo ked som sa mordovala s prvym tamponom :))) ale uz je ok, ine ani nepouzivam. aplikator je nanic, radsej priamo. no ale vravim, musis na to prist, ja ti nepridem ukazat.
no dakujem.ale ide o to ze ja som to skusala roznym smerom naozaj ma to bolelo som to skusala vtisnut vsade mozne:D