Viem ze to nieje choroba.Je to hlupa otazka ale musim ju polozit aby som mal pokoj na srdci. Ked som si masturboval tak sperma isla na mna neviem ci mi isla do ust necitil som ani kde na mne pristala.
Pustal som si popritom aj vodu do ust takze neviem ci som ju prehltol nijaku zvlastnu chut som necitil. Citil by som chut aj keby sa to zniesalo s vodou? Nevadi ze som ju prehltol nic mi nebude? ked som ju vobec prehltol
Ejakulát
=;DDDD
keby sa Ti po prehltnuti semena malo nieco stat...
pozri sa na vsetky zeny, ktore to prehltavaju, alebo prehltli.. stalo sa im nieco? =;)
ked sa svojim semenom ale budes stravovat pravidelne, pravdepodobne Ti narastie hustejsie ochlpenie =;)
prezil si to?...lebo spermia začne hladat vajičko a ked ziadne po dlhej dobe nenajde začne byť hladna a to je estelen problem...ma dobre orientačne schopnosti a tak a snazi dostat naspať domov, k tvojim semenikom...ale ked tam pride je problem, musi sa prehrýsť cez stenu semenikov k ostatním a tým vlastne nechtiac otvorí pandorinu skrinku. Všetky spermie sa ti vyrútia do tela a začnu jeden dlhý nespátaný žur...
ale nie chlape nerob nervy...nič to nije...baby tohlcu bežne a este ziadna nemala problem...
Hihihihihihihihi!!
Robia si z teba srandu:) Nic sa ti nestane.) Si typicky teenager, ktory to chcel ochutnat;) No, ale teraz urcite chaps, ze je to hnus...
Ja som to osobne neskusal, ale poznam baby, ktore ano, takze poznam tu chut:D
Inac jednej veci nechapem, ked to zena prehltne, vlastne prehltne muzske hormony, preco jej nezacnu rast fuzy?;D
ludeeee taq toto je FEKAAAAAAAAAAAAAAAL:D:D:...
zrejme ti narastie v bruchu spermiový strom...
Ja som to nechcel prehltnut sa my smykla ruka a....
Toto je prvý priznak toho že máš nábeh stať sa teplým. aj oni to robia ,nepáčia sa Ti chlapci?
takto mozes otehotniet
ze sa otravim a ci by som citil aj ked sa to zmiesa s vodou